Bir Neslin Serüveni: Ahmet Davutoğlu Belgeseli - Son Dakika
Güncel

Bir Neslin Serüveni: Ahmet Davutoğlu Belgeseli

Bir Neslin Serüveni: Ahmet Davutoğlu Belgeseli

Ahmet Davutoğlu'nun, Toroslar'ın zirvesindeki Türkmen kasabası Taşkent'te başlayan ve Başbakanlığa giden yaşam serüveni tüm çıplaklığıyla bu belgeselde yer alıyor.

21.08.2014 19:15  Güncelleme: 21:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olmasının ardından AK Parti Genel Başkanlığı'na ve Başbakanlığına kimin oturacağı konuşuluyordu. Kulislerde Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu isimleri dönerken, Erdoğan MKYK toplantısının ardından Ahmet Davutoğlu ismini açıkladı.

İZLERKEN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Katıldığı bir etkinlikte kendisi için hazırlanan ve Kur'an Kursu hocasından, lise arkadaşına kadar herkesin konuştuğu bu filmi izleyen Davutoğlu, gözyaşlarını tutamayarak çalışmayı bir neslin serüveni olarak yorumladı.

AHMET DAVUTOĞLU KİMDİR?

1 Mayıs 2009'da, Dışişleri Bakanı olarak TBMM dışından atandı. 58., 59. ve 60. hükümetler döneminde başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ve hem bakanlık hem de cumhurbaşkanlığı görevlerinde Abdullah Gül'e dış politika başdanışmanlığı yaptı. 24. Dönem Konya Milletvekili olarak TBMM'ye giren Ahmet Davutoğlu, evli ve dört çocuk babası olup; İngilizce, Almanca ve Arapça bilmektedir.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Bir Neslin Serüveni: Ahmet Davutoğlu Belgeseli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • MUSTAFA: ADAM GİBİ ADAM GELDİ BAŞA. . . 14 13 Yanıtla
  • vay: ne belgesel ama vah vah 9 16 Yanıtla
  • kara: yok öyle reklam önce cevap verecek rehinelere neler oldu . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kötü kü konuşmayım şimdi. cevap versin pis pis sırıtmak yerine. 6 9 Yanıtla

Advertisement