Bir Sürücü, Tatıştığı İETT Şoförünü Önce Yumrukladı Sonra Kuşunladı - Son Dakika
Yaşam

Bir Sürücü, Tatıştığı İETT Şoförünü Önce Yumrukladı Sonra Kuşunladı

Ataşehir'de otomobil sürücüsü ile İETT otobüsü şoförü arasında yaşanan yol verme tartışması kavgaya dönüştü. Sürücü, İETT şoförünü önce yumrukladı sonra otobüsü kurşunladı.

08.01.2016 20:25  Güncelleme: 20:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ataşehir'de bir otomobil sürücüsü ile İETT otobüsü şoförü arasında yaşanan yol verme tartışması kavgaya dönüştü. Aracından inen otomobil sürücüsü önce İETT şoförünü yumrukladı ardından otobüsün tekerleğine tabancayla ateş edip olay yerinden kaçtı.

YOL VERME KAVGASI ÇIKTI

Ataşehir-Yenisahra mevki D-100 karayolu üzerinde meydana gelen kavgada iddiaya göre, Sabiha Gökçen- Uzunçayır arasında sefer yapan İETT otobüsü duraktan yolcu aldıktan sonra harekete geçti. Bu sırada arkasında bulunan bir otomobil sürücüsü kendisine yol vermediği gerekçesiyle önce otobüs sürücüsü ile tartıştı ardından otobüse binerek şoförü yumrukladı.

LASTİKLERİ KURŞUNLADI

Hızını alamayan otomobil sürücüsü daha sonra araçtan inip belinden çıkardığı tabancasıyla otobüsün sağ ön tekerine 3 kurşun sıktıktan sonra kayıplara karıştı. Neye uğradığını şaşıran otobüs sürücüsü polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis, İETT şoförü C.D'nin ifadesini aldıktan sonra soruşturma başlattı. İETT otobüsü şoförü C.D., "Ben silahı net görmedim, silah varmış" dedi.

YUMRUK ATIP KAÇTI

Olayın görgü tanığı bir vatandaş ise, "Biz zaten çıkmıştık. Sıkıştı mı nasıl olduysa Şoförle konuşurken birden azgının üzerine iki tane vurdu. Ondan sonra silahı 3 el burada sıktı, lastiğe doğru" diye konuştu. Olayın ardından burnundan yaralanan otobüs şoförü ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaçan sürücünün yakalanması için soruşturma başlatıldı.

Bir Sürücü, Tatıştığı İETT Şoförünü Önce Yumrukladı Sonra Kuşunladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Bir Sürücü, Tatıştığı İETT Şoförünü Önce Yumrukladı Sonra Kuşunladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • TİM07: YOLLAR OTOBÜSÜN VE DOLMUŞCULARIN......açılın...ZORBA adamlar... 0 1 Yanıtla
  • HARPUTLU: Ulan top oglu top, madem delikanli gibi cikardin silahi sıktın lastiklere, deligi kanlilar gibi kacmak yakistimi senin var desinler diye sallananina... 1 0 Yanıtla
  • SUNGUR: KAYGI VERİCİ DEĞİL 0 0 Yanıtla
  • otobus şoförü: Otobüs lere yol vermek gerekir. Hangi devirde yiz silah çekmek ne demek 0 0 Yanıtla
  • zangoc : bu iki yoruma ilave edecek kelime bulamıyorum aslında buluyorumda bunlar yine anlamaz 0 0 Yanıtla

Advertisement