Birahaneye Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Birahaneye Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Birahaneye Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesi'ndeki kimliği belirsiz maskeli 4 kişi, pompalı tüfek ve tabancayla girdikleri birahane rastgele ateş ederek, işyeri sahibi Ahmet Ayrıç, aşçı Hasan Koca ve müşteriyi Ergün Kocaman'ı yaraladı.

15.12.2014 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesi'ndeki kimliği belirsiz maskeli 4 kişi, pompalı tüfek ve tabancayla girdikleri birahane rastgele ateş ederek, işyeri sahibi Ahmet Ayrıç, aşçı Hasan Koca ve müşteriyi Ergün Kocaman'ı yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Kocaman doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Olay, gece 23.00 sıralarında Kapaklı İlçesi'ndeki Beyoğlu birahanesinde meydana geldi. Otomobille birahane önüne gelen kimliği belirsiz maskeli 4 kişi ellerindeki pompalı tüfek ve tabancalarla birahaneye girerek rastgele çevreye ateş açtı. Kurşunların isabet ettiği işletme sahibi Ahmet Ayrıç, sol kolundan yaralanırken, birahanede aşçı olarak çalışan Hasan Koca da sırtından yaralandı. Barda müşteri olarak bulunan Ergün Kocaman da göğsünden yaralandı.

HASTANEDE ÖLDÜ

Yaralılardan Ahmet Ayrıç, özel araçlar hastaneye kaldırılırken, diğer yaralılar ise 2 farklı ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Ergün Kocaman hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından polis ekiplerince beyaz bir otomobille kaçtıkları belirtilen maskeli şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

ÇOK SAYIDA KOVAN BULUNDU

Hayatını kaybeden Ergün Kocaman'ın cesedi yapılan ilk incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Polis ekiplerinin birahanede yaptığı incelemede ise çok sayıda boş kovan bulundu. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Birahaneye Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement