Birecik Kaymakamlığı, 2 Bin Kişiye Aşure Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Birecik Kaymakamlığı, 2 Bin Kişiye Aşure Dağıttı

Birecik Kaymakamlığı, 2 Bin Kişiye Aşure Dağıttı

Birecik Kaymakamlığı ve İlçe Müftülüğü, Muharrem ayı münasebetiyle cuma namazı sonrası iki bin kişiye aşure dağıttı.

16.11.2013 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birecik Kaymakamlığı ve İlçe Müftülüğü tarafından Muharrem ayı münasebetiyle Cuma namazı sonrası iki bin kişiye aşure dağıtıldı.

Aşure dağıtım programına; Birecik Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Belediye Başkanı Av. M. Faruk Pınarbaşı, İlçe Müftüsü Mekki Solmaz, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Birecik Merkez Ulu Camide Cuma namazı sonrasında başlayan etkinlikte İlçe Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Belediye Başkanı Av. M. Faruk Pınarbaşı ve ilçe Müftüsü Mekki Solmaz tarafından vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Aşure dağıtımı sonrasında konuşan İlçe Müftüsü Mekki Solmaz, "Bu tür paylaşımların vatandaşlar arasındaki sevgi ve kardeşliğe, birlik ve beraberliğe vesile olacağını inanıyorum. Nasıl ki farklı tatları olan yiyeceklerin aşure tatlısında bambaşka harika bir tat oluşturduğu gibi bu ülkenin insanlarının, birlik ve beraberlik sevgi ve kardeşlik içerisinde muhteşem bir mozaik oluşturduğunu ve büyük bir milleti meydana getirdiğini söyleyebilirim. Bundan böyle aşure dağıtımını geleneksel hale getireceğiz ve bizlere destek olan Sayın Kaymakamımız Fehmi Sinan Niyazi'de teşekkürlerimi sunarım" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Birecik Kaymakamlığı, 2 Bin Kişiye Aşure Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement