Birecik Türk Bayrakları ile Donatılıyor - Son Dakika
Güncel

Birecik Türk Bayrakları ile Donatılıyor

Birecik Türk Bayrakları ile Donatılıyor

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde belediye hizmet binasına, Başbakan Erdoğan'ın çağrısı üzerine büyük boy iki Türk bayrağı asıldı

19.06.2013 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde belediye hizmet binasına, büyük boy iki Türk bayrağı asıldı.

Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kazlıçeşme mitinginde, her yere Türk bayrağı asılması mesajının, birlik mesajı olduğunu söyledi.

Kendilerinin de hizmet binasına büyük boyda iki Türk bayrağı asarak, bu birlik çağrısına karşılık verdiklerini ifade eden Pınarbaşı, Fırat Nehri'nin üzerinden geçen Birecik köprüsündeki Türk bayraklarını da yenileyerek mesajın gereğini yaptıklarını belirtti.

Yapılan mitinglerin ihtişamlı olduğunu ve Türk milletinin duygularını ifade ettiğini vurgulayan Pınarbaşı şöyle konuştu:

"Yapılan mitinglerde verilen mesajların anlamı tabii ki çok büyük. Türk bayrağı devamlı dalgalansın ve barış süreci devam etsin. Türkiye'nin gerçekten barış sürecine çok ihtiyacı var Türkiye'yi bir mozaik olarak kabul edersek Kürtüyle, Türküyle, Çerkeziyle, Lazıyla, Türkmeniyle biz hepimiz kardeşiz ve aynı ülkede aynı bayrak altına aynı toprak üzerinde yaşıyor, aynı suyu içiyor aynı havayı soluyoruz. Bu nedenle birlikteliğe daha çok ihtiyacımız var. Çünkü birliğin olduğu yerde bereket, güç ve maneviyat vardır. Başbakanımızın ifadelerine katılıyoruz. Kendileri ile Türkiye'nin önünün daha da açılacağını ve 2023 yılına Türkiye'nin daha daha güçlü gireceğini düşünüyorum." - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Birecik Türk Bayrakları ile Donatılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement