Birgün ve Yurt Gazeteleri Ödemiş Fuarı'nda - Son Dakika
Yerel

Birgün ve Yurt Gazeteleri Ödemiş Fuarı'nda

Birgün ve Yurt Gazeteleri Ödemiş Fuarı\'nda

Ödemiş'te 3 Eylül akşamı geniş bir katılımla açılan 29.Milli Fuarı'na, Balıkesir ili ile Bergama ilçesi konuk olurken, muhalif basında isimleri öne çıkmaya başlayan Birgün ve Yurt Gazeteleri de fuarda stand açtı.

06.09.2013 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ödemiş'te 3 Eylül akşamı geniş bir katılımla açılan 29. Milli Fuarı'na, Balıkesir ili ile Bergama ilçesi konuk olurken, muhalif basında isimleri öne çıkmaya başlayan Birgün ve Yurt Gazeteleri de fuarda stand açtı.

Her geçen gün kimlik değiştiren ve gelişen Ödemiş Fuarı'nda mandıracılar bu yıl farklı bir etkinlik düzenlerken siyasi yelpazenin 'sol' kanadında yer alıp muhalif yayınlar yapan Birgün gazetesi iye Yurt gazetesinin okurları, stand açıp gazetenin daha geniş okur kitlesi ile buluşması için çalışma yapıyorlar.

Bu çerçevede Ödemiş'teki Birgün okurları da fuarda stand açarak Birgün yayınlardan çıkan gazete, dergi ve kitapları ziyaretçilerin ilgisine sundular. Birgün okurları adına bilgi veren Tahir Bulut, gazetenin daha çok tanınması için böyle bir girişimde bulunduklarını belirterek, ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Yurt Gazetesi standında ziyaretçilerle ilgilenen Erkan Kaya da, Yurt Gazetesi'nin zor koşullarda doğru yayın yapan bir gazete olduğunu belirterek, "Gazetenin ilçemizde tanıtılması için biz de fuarda stand açmaya karar verdik" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Birgün ve Yurt Gazeteleri Ödemiş Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement