Biri Dondurmayla Diğeri de Havuzda Serinliyor - Son Dakika
Güncel

Biri Dondurmayla Diğeri de Havuzda Serinliyor

Biri Dondurmayla Diğeri de Havuzda Serinliyor

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde sıcak havadan bunalan köpekler farklı yöntemlerle serinlerken, biri dondurma yiyip diğeri havuza giriyor.

02.09.2015 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde sıcak havadan bunalan köpekler farklı yöntemlerle serinlerken, biri dondurma yiyip diğeri havuza giriyor.

Tavşanlı ilçesinde bir köpek serinlemek için günde en az 2 dondurma yiyor, bir başka köpek ise sahipleri tarafından süs havuzunda serinletiliyor. Yavru köpekler suda oynamaktan oldukça mutlu görünüyor. Bu arada çocuklar da zaman zaman tehlikenin farkında olmadan süs havuzlarında oyun oynuyor.

GÜNDE EN AZ 2 DONDURMA YİYOR

Yavruyken Antalya'dan yaralı şekilde aldığı köpeği tedavi ettiren Ayten Yamucak, şehir içerisinde gezmeye çıkardığı Mamoş adlı köpeğinin her gördüğü dondurmacıdan dondurma istediğini söyledi. Köpeğinin dondurma ve pamuk helvayı çok sevdiğini belirten Ayten Yamucak, "Ben çarşıda gezmeye çıktığımda o da yanımda geliyor. Havaların da sıcak olması ile her gördüğü dondurmacı önünde durarak, dondurma istediğini belirtiyor. Günde 2 dondurma yiyor ve pamuk helvaya da dört takla atıyor. Sevmek için almıştım ve kıyamadım sahiplendim. Şu anda bir yaşına girdi" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Biri Dondurmayla Diğeri de Havuzda Serinliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement