Birileri Bu Çocukları Engellesin! - Son Dakika
Güncel

Birileri Bu Çocukları Engellesin!

Birileri Bu Çocukları Engellesin!

Trafik ışıklarını mesken tutan cam silen çocuklarla ilgili şikayetleri ve tehlikeyi fotoğraflar eşliğinde yayınlamamıza rağmen yetkililer konuya duyarsız kalması şaşırttı.

17.12.2014 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trafik ışıklarını mesken tutan cam silen çocuklarla ilgili sürekli vatandaşlardan gelen şikayetler bulunuyor. Trafiğin yoğun olarak yaşandığı noktaları mesken tutan çocukların bir kazaya kurban gideceğini belirten sürücüler, sürekli gündeme getirilmesine rağmen önlem alınamamasından yakınıyor. Bir türlü engellenemeyen çocuklar, aniden otoyollara fırlayıp zorla araçların camlarını silmeye çalışıyor. Bunun için birbirleriyle de yarışan küçücük çocukların en çok tercih ettiği noktalardan biri Ofis kavşağı.

Tehlike Büyüyor

Toplu halde ışıklarda bekleyen çocukları daha önce de defalarca yazmamıza ve fotoğraflar eşliğinde sunmamıza rağmen, yetkililer adeta meseleyi ciddiye almamaya ve kulaklarını tıkamaya, çocuklar ise halen cam silmeye devam ediyor. Yetkililerden çare bekleyen bir sürücü, şunları söylüyor:
"Kendilerini birden aracın önüne atıyorlar. Yeşil ışık yansa bile camlara asılıyorlar. İstemesek bile camları silmeye çalışıyorlar. Artık yeter. Küçük çocukları bu yerlerden uzaklaştırmak bu kadar mı zor mu? Hem kendileri hem de bizim için tehlike oluşturan çocuklar engellensin."

Dile Getirmiştik

Güneydoğu Ekspres Gazetesi'nde 1 Aralık günkü sayısında birinci sayfadan konuyla ilgili detaylı araştırma ile yapılan haber ve fotoğraflar eşliğinde sunulan haberde, Yaşı küçük çocukları dilencilik, hırsızlık ve kapkaç gibi suçlara yönlendiren suç şebekeleri, kentin önemli kavşaklarında cam silen ve mendil satan çocukları da ağlarına düşürdüğünü belirtilmişti. Aradan geçen zaman içinde aynı çocukların ve çocukları çalıştıran aynı kişilerin aynı yerde ve aynı işi hala yapıyor olması yetkililerin konuya ilgisizliğini ortaya koyarken, yeni fotoğraflar eşliğinde sömürülen çocukların trafiği ve kendilerini tehlikeye soktuklarını bir kez daha ihbar ediyoruz.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Birileri Bu Çocukları Engellesin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement