Birleşik Arap Emirlikleri'nden Sow'a Dev Teklif - Son Dakika
Spor

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Sow'a Dev Teklif

Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Jazira, Senegalli golcüyü almak için Fenerbahçe'ye 15 milyon Euro teklif etti.

12.06.2014 08:52  Güncelleme: 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Moussa Sow'a talip çıktı… Birleşik Arap Emirliklerinin başkenti Abu Dabi'nin takımı olan ve kulüp başkanlığını Manchester City'nin de sahibi Monsour Al-Nahyan'ın yaptığı Al Jazira, Senegalli futbolcu için kesenin ağzını açtı. Al Jazira, Sow'u istediğini ve 15 milyon Euro bonservis bedeli ödemeye hazır olduğunu resmen Fenerbahçe Kulübü'ne gönderdiği yazı ile iletti.

SENEYE MAAŞI YARIYA DÜŞÜYOR

Fenerbahçe'de geçen sezon 15 gol atan ancak alacağı para 2 milyon 600 bin Euro'dan, 1 milyon 400 bin Euro'ya düşeceği için mutsuz olduğu bilinen Sow'un, Al Jazira'nın teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Yönetimden yeni sözleşme bekleyen Sow için "Herkes gider kalıcı olan Fenerbahçe'dir. 15 milyon Euro'yu getiren Sow'u alır" diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Al Jazira'dan gelen bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. Konu Ersun Yanal la görüşülüp karara bağlanacak.

PATO YA DA MANDZIKIC

Gelecek sezon uygulanacak 5+3 kuralı nedeni ve Ocak 2015'teki Afrika Kupası nedeniyle elindeki yabancı oyuncuları eritmek isteyen sarı-lacivertliler, Sow'un ayrılığı halinde Pato ve Mandzukic transferlerinden birine de yönelebilir. Transfere Diego Ribas'la hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe yeni bir yıldız alabilmek için elindeki oynayan yıldızlardan birini göndermek zorunda.

10 MİLYON EURO'YA ALINMIŞTI

Fenerbahçe, Sow'u 2011-2012 sezonunun ikinci yarısında Lille'den transfer etmişti. Fransız kulübüne 10 milyon Euro bonservis bedeli ödeyen sarı-lacivertliler 2015-16 sezonuna kadar imza attırdığı Sengalli golcüye ise 2011-12 sezonunun ikinci yarısı için 1.280 milyon Euro, 2012-13 için 3.400 milyon, 2013- 14 için 2.600 milyon garanti para ödemişti.

Birleşik Arap Emirlikleri\'nden Sow\'a Dev Teklif
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Birleşik Arap Emirlikleri'nden Sow'a Dev Teklif - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement