Birleşik Metal-İş Sendikası Genel Başkanı Serdaroğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Birleşik Metal-İş Sendikası Genel Başkanı Serdaroğlu Açıklaması

Birleşik Metal-İş Sendikası Genel Başkanı Serdaroğlu Açıklaması

Birleşik Metal İş Sendikası Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu, "Bazı şeylerin ortaya çıkmasına neden olan 2015 yılı, işçi için kazanım yılı olacak" dedi.

10.07.2015 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birleşik Metal İş Sendikası Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu, "Bazı şeylerin ortaya çıkmasına neden olan 2015 yılı, işçi için kazanım yılı olacak" dedi.

Serdaroğlu, sendikanın Gebze şubesi yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelmesinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 7 Haziran genel seçimlerinden sonra Türkiye'nin önemli bir dönemeci atlattığını söyledi.

Olası bir bir erken seçimde halkın kararında bir değişiklik olmayacağını savunan Serdaroğlu, seçim öncesi partilerce işçilere yönelik verilen tüm sözlerin takipçisi olacaklarını kaydetti.

Serdaroğlu, Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası'ndan (MESS) ayrılan diğer iş yerlerinde çok daha iyi koşullarda TİS imzalamak için çalışmaya başladıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Türkiye'de sarı sendikal uygulamaların toptan ortadan kalkmasını sağlayacak bir devinimi sağlayacak. Bu anlamda gelecek işçiler açısından daha aydınlık. Gebze'deki fabrikalarda işçilerin yoğun tepkileri sonrası birçok kazanımlar elde edildi. Bazı şeylerin ortaya çıkmasına neden olan 2015 yılı, işçi için kazanım yılı olacak. Kazanımlarla bir takım izdüşüm ve işaretler açığa çıktı."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Birleşik Metal-İş Sendikası Genel Başkanı Serdaroğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement