Birlik Haber-Sen Darbeye 'Karşıyız' Dedi - Son Dakika
Güncel

Birlik Haber-Sen Darbeye 'Karşıyız' Dedi

Birlik Haber-Sen Darbeye \'Karşıyız\' Dedi

Birlik Haber-Sen 6 nolu Şube Başkanı Mithat Özgültekin, "Bizim Peygamber ocağı olarak gördüğümüz, Türk Silahlı Kuvvetlerinin içine girmiş bir grup vatan haini, şerefsizler ülkemizi ve milletimizin iradesine, yine milleti parasıyla alınan uçaklarla, helikopterlerle, mühimmatlarla kast etmeye kalkışmışlardır" dedi.

22.07.2016 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FETÖ/PDY örgütü üyeleri tarafından gerçekleştirilen darbe girişimine tüm Türkiye'de olduğu gibi Urfa'da da tepkiler çığ gibi büyüyor. Dün Sarayönü PTT binası önünde toplanan Birlik Haber-Sen üyeleri yaptıkları basın açıklaması ve attıkları sloganlarla darbe girişimine tepki gösterdi. Yapılan basın açıklamasına sendika üyelerinin yanı sıra Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun da katıldı. PTT binası önünde toplanan Birlik Haber-Sen üyeleri Türk bayrakları açtılar. Öte yandan sendika üyeleri sık sık, "Millet eğilmez, Türkiye yenilmez, Darbeciler halka hesap verecek" sloganları attı.

'TÜRKİYE CUMHURİYETİ BİZE ALTIN TABAK İÇİNDE SUNULMADI'
PTT binası önünde toplanan sendika üyeleri adına basın açıklamasını okuyan Birlik Haber-Sen 6 nolu Şube Başkanı Mithat Özgültekin, "Türkiye Cumhuriyeti bize altın tabak içinde sunulmadı. Türkiye Cumhuriyeti Devletini acıyla, kanla, gözyaşıyla kurduk. Bu devleti kurmak için ecdadımız ateşle imtihan oldu. Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşında binlerce vatan evladı kanlarını canlarını verdiler. Devlet kurmak için verdiğimiz mücadele, bütün dünyanın saygısını kazandı. Mazlum milletlere örnek bir devlet kurduk. Dedelerimizin bizlere canlarıyla emanet ettiği bu vatanı bizlerde ebediyete kadar, kanımızın son damlasına kadar savunmaya hazırız. Bizim Peygamber ocağı olarak gördüğümüz, milletimizin göz bebeği Türk Silahlı Kuvvetlerinin içine girmiş bir grup vatan haini, şerefsizler ülkemizi ve milletimizin iradesine, yine milleti parasıyla alınan uçaklarla, helikopterlerle, mühimmatlarla kast etmeye kalkışmışlardır. Bu hainlerin mensubu olduğu FETÖ Terör Örgütü üyeleri yıllarca devletimizin kurumlarına sızmış ve ele geçirmeye çalışmışlardır. Binlerce Fakülte Mezunu, yüzlerce yüksek lisans mezunu insanın hayatlarını, geleceklerini ve ekmeklerini gasp eden soru hırsızları bütün devlet kurumlarına olduğu gibi TRT'ye de sızmışlardır. Her şerde bir hayır vardır. Darbeye karşı tek vücut olan milletimiz, ülkemizi, TRT'imizi ve kurumlarımızı bu vatan hainlerinden temizleyecek inşallah. TRT ülkemizin en güzide kurumlarındandır ve bu milletin sesidir. Asker forması altına sığınmış FETÖ Terör Örgütü mensupları bu kurumumuzda korsan bildiri yayınlayarak, bu ekranları karartmaya kalkışmışlardır. Şimdi sıra TRT'mizi FETÖ Terör Örgütü mensuplarından temizlemeye gelmiştir. İçeride bulunan bu örgüt mensupları da tek tek deşifre edilerek milletin emeğiyle, alın teriyle yayın yapan bu kurumdan tamamen temizlenecektir. Bundan sonra hiç kimse, milletin iradesine karşı, bu milletin sesini kesmeye ve bu milletin ekranlarını karartmaya cesaret edemeyeceklerdir" dedi. Sendika üyeleri basın açıklamasının ardından sessizce ve olaysız bir şekilde dağıldı. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Birlik Haber-Sen Darbeye 'Karşıyız' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Denizlispor Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Düzenliyor
    15:19 Denizlispor Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Düzenliyor

    TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Denizlispor, 6 Mayıs Pazartesi günü saat 18.30'da EGS Kongre ve Kültür Merkezi Toplantı Salonu'nda Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenleyecek. Toplantının ertelenmesi durumunda ise 14 Mayıs Salı günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecektir.

  • vivo V30 Lite: 80W Hızlı Şarj ve 4 Yıl Pil Garantisi
    15:18 vivo V30 Lite: 80W Hızlı Şarj ve 4 Yıl Pil Garantisi

    vivo, V30 modelinin ardından uygun fiyatlı V30 Lite modelini Türkiye pazarına sunmaya hazırlanıyor. V30 Lite, 80W Hızlı Şarj teknolojisi ve 4 yıl pil garantisi ile dikkat çekiyor. Telefon sadece 30 dakikada yüzde 80 şarj olabiliyor. Ayrıca, 120 Hz Ultra Vision AMOLED ekranı ve pil sağlığı takip fonksiyonu gibi özelliklerle kullanıcılara üst seviye bir deneyim sunuyor.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı binası soruşturması kapsamında avukat Ergün Özer ifade verdi
    15:18 CHP İstanbul İl Başkanlığı binası soruşturması kapsamında avukat Ergün Özer ifade verdi

    CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının satın alınması sürecinde çekilen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturma devam ediyor. Avukat Ergün Özer, ifade vererek sadece bağış yaptığını ve makbuz almak için ilgilileri aradığını belirtti.

  • Türk Fizikçi Furkan Öztürk, Bilimin 175 Yıldır Çözemediği Gizemi Ortaya Çıkardı
    15:18 Türk Fizikçi Furkan Öztürk, Bilimin 175 Yıldır Çözemediği Gizemi Ortaya Çıkardı

    Türk fizikçi Furkan Öztürk, bilimin 175 yıldır çözemediği gizemi ortaya çıkardı ve bir ödül aldı. Öztürk'ün çalışması, homokiral moleküllerin kökenini aydınlatarak yaşamın başlangıcına ışık tutacak keşifler olarak değerlendirildi.

  • Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nden ödül alan gazeteciler açıklandı
    15:18 Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nden ödül alan gazeteciler açıklandı

    Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) tarafından düzenlenen '2023 Yılı Başarılı Gazeteciler Yarışması'nda ödül alan gazeteciler açıklandı. Anadolu Ajansı (AA) foto muhabiri Hakan Burak Altunöz ve kameraman Hasan Taşcan ödül kazanan isimler arasında yer aldı.

  • Sağlık Bakanlığı, Yeni Randevu Sistemi İçin Adım Atıyor
    15:18 Sağlık Bakanlığı, Yeni Randevu Sistemi İçin Adım Atıyor

    Son zamanlarda vatandaşlar, özellikle diş ve göz hastalıkları gibi kliniklerinden randevu alma konusunda büyük zorluklar yaşıyor. Sağlık Bakanlığı, randevu bulamama sorununu çözmek için yeni bir adım atıyor. Bakanlık, 1 gün öncesinden onaylanmamış randevuları geçersiz kabul edecek ve randevu alamama sorununa çözüm getirmeyi hedefliyor.

  • AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'nu ziyaret etti
    15:18 AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'nu ziyaret etti

    AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'nu tebrik etmek için ziyarette bulundu. Köse, Topaloğlu ile yeni dönemde gerçekleştirilecek projeler hakkında istişarelerde bulunduklarını belirtti. Topaloğlu da ziyaret dolayısıyla Köse ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

  • Konyaaltı Belediyesi Kreşlerinde 23 Nisan Kutlamaları
    15:16 Konyaaltı Belediyesi Kreşlerinde 23 Nisan Kutlamaları

    Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları coşkuyla başladı. Minik öğrenciler, Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bayramı farklı etkinliklerle kutladılar.


Advertisement