Birlik Haber-Sen Gaziantep İl Başkanlığı'ndan Darbe Girişimine Kınama - Son Dakika
Yerel

Birlik Haber-Sen Gaziantep İl Başkanlığı'ndan Darbe Girişimine Kınama

Birlik Haber-Sen Gaziantep İl Başkanlığı\'ndan Darbe Girişimine Kınama

Birlik Haber-Sen Gaziantep İl Başkanı ve üyeleri Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişimini kınayan bir basın açıklaması yaptı.

21.07.2016 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birlik Haber-Sen Gaziantep İl Başkanı ve üyeleri Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimini kınayan bir basın açıklaması yaptı.

Gaziantep Merkez Postane önünde toplanan Birlik Haber-Sen Gaziantep İl Başkanı ve üyeleri sık sık tekbirler ve sloganlar atarak 15 Temmuz'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün gerçekleştirdiği darbe girişimini kınadı.

Yapılan darbe girişiminin, milli iradeye, vatana, millete karşı ihanet olduğunun altını çizen Birlik Haber-Sen Gaziantep İl Başkanı İbrahim Halil Yorulmaz, "Bugüne kadar yaşadığımız darbelerin hiç birinde 15 Temmuz'daki darbe girişi kadar alçakça, şerefsizce ve haysiyetsizce olmamıştır" dedi.

"Asker kılığına girmiş beyinleri haş haşla uyutulmuş caniler millete tarifsiz acılar yaşatmıştır"

Hiçbir darbenin manevi değerleri bu kadar sömürmediğini belirten Yorulmaz, "Sömüren tasması başkalarının elinde olan, sözde hoca kılıklı olan hain tarafından yönetilmemiştir. Hiç bir darbe halkına silah çekmemiştir. Hiç bir darbe havadan halkını bombalamamıştır. Halkının üzerine tankla gelmemiştir. Milletin iradesini temsil eden ve millettin evi olan millet meclisine bomba yağdırmamıştır. Bunları Polatlı'ya kadar gelen düşman orduları bile yapmamıştır. Fakat asker kılığına girmiş beyinleri haş haşla uyutulmuş, cani teröristler ve üst akılları 15 Temmuz Cuma günü bu millette tarifsiz acılar yaşatmışlardır. Bu darbelere yeltenen FETÖ terör örgütünün elebaşları ve beyinleri ele geçirilen bunlara yardımcılık yapan haysiyet yoksunlarını lanetle kınıyoruz. Demokrasi şehitlerine Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Birlik Haber-Sen Gaziantep İl Başkanlığı'ndan Darbe Girişimine Kınama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement