Birlik Nakliyat Düzyurtspor'da, Ligden Düşme Üzüntüsü - Son Dakika
Yerel

Birlik Nakliyat Düzyurtspor'da, Ligden Düşme Üzüntüsü

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta son hafta İnegölspor'a deplasmanda 2-1 yenilen Birlik Nakliyat Düzyurtspor, lige veda etti.

04.05.2015 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta son hafta İnegölspor'a deplasmanda 2-1 yenilen Birlik Nakliyat Düzyurtspor, lige veda etti.

"Kamyoncular takımı" olarak da bilinen Trabzon ekibi, ilk kez mücadele ettiği 2. Lig'de; 7 galibiyet, 13 beraberlik,14 yenilgi ile 34 puan toplayabildi ve ligi 17'inci sırada tamamlayarak bir alt lige düştü.

Teknik direktör Ömer Ortakudaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İnegölspor maçına ligde kalmak için çıktıklarını belirterek, "Bu maç bizim için ya tamam ya da devam maçıydı. Karşılaşmaya galibiyet için çıkmıştık fakat olmadı. Çok üzgünüz. Bu bizim için kötü bir tecrübe oldu" dedi.

Ortakudaş, futbol adına yapılması gereken her şeyi yaptıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Karşılaşma boyunca pozisyon aradık ve bulduk. Talihsizlik bu kadar olur. Bir önceki hafta Kahramanmaraşspor maçında da olduğu gibi İnegölspor karşısında da tek kale oynadık. Bir çok pozisyona girip değerlendiremediğimiz bir maç oldu. Çok rahat öne geçerek maçı tamamlayabilirdik ama olmadı. Pozisyonları gole çeviremeyince kaybeden taraf olduk. İnegölspor kalemize 2 defa gelerek golleri buldu. Vurduğumuz her top ya direkten ya kaleciden ya da savunmadan geri geldi. Olur da, bu kadarı olmazdı. Biz kendimize yenilerek küme düştük diyebilirim. Artık bundan sonra düştüğümüz lige yeniden yükselmenin hesaplarını yapacağız."

Küme düştükleri için üzgün olduklarını kaydeden Ortakudaş, bundan sonraki düşüncelerinin yeni sezon planlaması olacağını ve 10 gün sonra çalışmalara başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Birlik Nakliyat Düzyurtspor'da, Ligden Düşme Üzüntüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement