Birlik Vakfı Adana Şubesi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Birlik Vakfı Adana Şubesi Açıldı

Birlik Vakfı Adana Şubesi Açıldı

Birlik Vakfı 18. şubesini Adana’da açtı.

21.08.2014 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birlik Vakfı 18. şubesini Adana'da açtı.

Şube Başkanı Mustafa Çalışkan, 1985 yılında kurulan vakfın temellerinin Milli Türk Talebe Birliği'ne uzandığını kaydetti. Çalışkan, Adana'da gerçekleştirmek istedikleri projelerden de bahsetti.

Çalışkan, Birlik Vakfı'nın Türkiye genelinde 17 şubesinin olduğunu belirterek Bakanlar Kurulu kararıyla kamu yararına çalışan bir vakıf statüsünde olduğunu söyledi. Çalışkan, vakfın amacının ülkede birlik ve düzen içerisinde, ülkenin gelişmesi için gayret göstermek olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:

"Vakfımız ekonomik kaygısı olmayan, genelde düşünce üzerine kurulu bir çalışma sürdürmektedir. Vakfımızın genel yaklaşımını benimseyerek Adana'daki faaliyetlerimize de buna göre yön vereceğiz. Ülkemizin üstün nitelikli şahsiyetlerinin, tanınmış isimlerinin, bilgisinden ve görgüsünden yararlanmak üzere şehrimize davet edeceğiz ve konferanslar düzenleyeceğiz" .

Birlik Vakfı'nın 29 Mayıs 1985 yılında kurulduğunu kaydeden Çalışkan, "Amacımız, geleceğimizin teminatı olan insanımızın inançlı, vatansever, kültürlü, ilmi seviyesi yüksek, çağdaş, bilimsel ve teknolojik bilgilere sahip birer şahsiyet olmalarını sağlamak ve milletimizin birlik ve huzur içinde kalkınma ve gelişmesine katkıda bulunmaktır" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Birlik Vakfı Adana Şubesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement