Birlik Vakfı Ağrı Şubesi'nin 15 Projesi Görücüye Çıktı - Son Dakika
Güncel

Birlik Vakfı Ağrı Şubesi'nin 15 Projesi Görücüye Çıktı

Birlik Vakfı Ağrı ile Genç Birlik Ağrı şubelerince, "Ağrı İçin El Ele 2015'te 15 Proje" 'lerin tanıtım programı düzenlendi.

05.02.2015 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen tanıtım programına Vali Yardımcısı Murat Irgatoğlu, AK Parti İl Başkanı Abdurahman Çetin, Hüda Par İl Başkanı Burhan Aslan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Demirkıran, Halk Sağlığı Müdürü Cesim Solhan, Birlik Vakfı Ağrı Şube Yönetimi ve Okul Müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Birlik Vakfı Ağrı Şube Başkanı Metin Kılıç, yaptığı konuşmada, kadim kültür ve medeniyetimizde şehir, üzerinde yaşanılan mekan değil, içersinde yaşanılan mekan olduğunu belirtti.

Dünya nüfusunun yüzde 50'sin den fazlasının şehirlerde yaşadığını anımsatan Kılıç, "Şehirli olmanın kriteri erdem ve ahlak olarak karşımıza çıkmakta. Ancak bu vizyon ve ilke, çağın yenilik algısıyla sentezlenerek "Geleneği ihya eden, geleceği inşa eder" söylemi çerçevesinde anlam kazanmaktadır" dedi.

Kendi imkânlarıyla 15 proje hazırladıklarını ifade eden Kılıç, şöyle devam etti: "Birlik Vakfı Ağrı şubesi olarak idrak inşa, ihya ve tevarüs süreçleri kapsamında insana ve şehre dokunabilen çağın gerektiği donanımlara sahip şehrimizin şehir Kültürü çerçevesinde gelişmesinde rol oynayabilecek nitelikte insanların yetişmesine vesile olmayı hedeflemekteyiz. Bu amaçla çıktığımız yolda kentimiz için, Ağrımız için 2015'te 15 proje kapsamında yola çıktık. İnşallah desteklerle daha da ileriye götüreceğiz. Başta Genç Birlik yönetim kurulu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Birlik Vakfı Ağrı Şubesi'nin 15 Projesi Görücüye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement