"Birlik ve Beraberlik İçinde Nice Hizmetlere - Son Dakika
Güncel

"Birlik ve Beraberlik İçinde Nice Hizmetlere

"Birlik ve Beraberlik İçinde Nice Hizmetlere

Manisa Motorlu Araçlar Tamircileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Ülke ve yönetimi, Saruhanlı eski Belediye Başkanı Serdar Yaralı ziyarette bulundu.

29.09.2016 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Motorlu Araçlar Tamircileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Ülke ve yönetimi ile Saruhanlı eski Belediye Başkanı Serdar Yaralı MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a bir ziyaret gerçekleştirerek Coşkun'un yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulundular. Coşkun'un MASKİ ve Manisa'yı daha iyi yerlere taşıma yolunda tecrübeleriyle bu görevi layıkıyla yerine getireceğinden kuşkusu olmadığını dile getiren Ahmet Ülke, Genel Müdür Coşkun'a çiçek takdim etti. Coşkun'un başarılarının devamını dilen Ülke, yeni görevinin kendisi ve Manisa için hayırlara vesile olması temennilerini iletti.

Yaralı'dan tebrik

Saruhanlı eski Belediye Başkanı Serdar Yaralı da, Genel Müdür Coşkun'u yeni görevi dolayısıyla tebrik ederek "MASKİ ile Sayın Genel Müdürümüz Coşkun'un sağlam adımlar atarak daha da güzel işler başaracağına inanıyorum" dedi.

"Yarınlar için güzel işler başaracağız"

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Saruhanlı eski Belediye Başkanı Serdar Yaralı ile Başkan Ahmet Ülke ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Destekleriniz ve güzel dilekleriniz beni onurlandırdı. Dilerim ki hep birlikte Manisa'mızın yarınları için güzel işler başaracağız. İnşallah birlik ve beraberlik içinde daha nice onur duyacağımız hizmetler yapmanın mutluluğunu yaşayacağız'' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Birlik ve Beraberlik İçinde Nice Hizmetlere - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement