Birlikte Güvenli Geleceğe Projesi" - Son Dakika
Yerel

Birlikte Güvenli Geleceğe Projesi"

Samsun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nce "Birlikte güvenli geleceğe projesi" kapsamında fair play futbol turnuvası düzenlendi.

30.11.2015 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nce "Birlikte güvenli geleceğe projesi" kapsamında  fair play futbol turnuvası düzenlendi.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'ndaki turnuvada konuşan İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, "Birlikte güvenli geleceğe projesi" kapsamında gençlerle emniyet güçlerini bir arayı getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Gençlerin  şiddetten ve kötü alışkanlıklardan uzak durmasını istediklerini belirten Yavuz, birlik ve beraberlik içinde sorunsuz bir gelecek için böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Turnuvaya Yavuz'un yanı sıra Canik İlçe Kaymakamı İlhan Turgut,   İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin ve emniyet teşkilatı mensupları katıldılar.

Toplam 100 takımın katıldığı turnuvada final maçı Şehit Ahmet Altınoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi arasında oynandı. 2-2 berabere biten maçı penaltılarla Şehit Ahmet Altınoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi kazandı. Turnuvada dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Birlikte Güvenli Geleceğe Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement