Birlikte Kaçtığı Yengesini Öldüren Adam: Vicdan Azabı Çekiyordum - Son Dakika
Güncel

Birlikte Kaçtığı Yengesini Öldüren Adam: Vicdan Azabı Çekiyordum

Birlikte Kaçtığı Yengesini Öldüren Adam: Vicdan Azabı Çekiyordum

Ağrı'dan kaçırdığı ağabeyinin eşi Sinem Ş.'yi İstanbul'da boğarak öldürdüğünü itiraf eden Himmet Ç., "Ağabeyimin karısı olduğu için vicdan azabı çekiyordum" dedi.

15.04.2015 15:32  Güncelleme: 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'dan kaçırdığı ağabeyinin eşi Sinem Ş.'yi İstanbul'da boğarak öldürdüğünü söyleyen Himmet Ç. (22) polis tarafından yakalandı. Cesedi bir viyadüğün altına bırakarak kaçışının ardından yakalanan ve suçunu itiraf eden şüpheli Himmet Ç., "Onunla kaçıp İstanbul'a geldim. Ancak ağabeyimin karısı olduğu için vicdan azabı çekiyordum. Bu nedenle onunla sık sık tartışıyordum. Son tartışmamızda kendimi kaybettim" dediği belirtildi.

VİYADÜK ALTINDAKİ KADIN CESEDİNİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

Bayrampaşa, Sağmalcılar viyadüğü altında 11 Nisan 2015 tarihinde bulunan kadın cesedinin sırrı çözüldü. Polis, boğularak öldürdüğü belirlenen cesedin Sinem Ş.'ye ait olduğunu tespit etti. Cinayet Büro Amirliği tarafından yapılan soruşturmada Sinem Ş.'nin bir süre önce eşinin erkek kardeşi ile birlikte Ağrı, Doğubeyazıt' tan kaçarak İstanbul'a geldikleri tespit edildi. Bu bilgi üzerine polis tarafından aranmaya başlanan erkek kardeş Himmet Ç., önceki gün Bingöl'de gözaltına alınarak İstanbul getirildi.

"VİCDAN AZABI ÇEKİYORDUM"

Cinayet Büro Amirliği'nde işlediği suçunu itiraf eden Himmet Ç., ilk ifadesinde "Ağabeyimin karısı ile birlikte kaçarak İstanbul'a geldik. Ancak ben yaptığımdan dolayı vicdan azabı çekiyordum. Telefonla konuştuğum ailemden de çok baskı gelmeye başladı. Bu nedenle Sinem'le sık sık kavga etmeye başladık. Olay günü de yine bu sebepten dolayı aramızda tartışma çıktı. Ben kendimi kaybedip boğazına sarıldım. Kendime geldiğimde o ölmüştü. Cesedi viyadüğün altına kadar taşıyıp kaçtım" dedi.

Poliste işlemleri tamamlanan Himmet Ç. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Birlikte Kaçtığı Yengesini Öldüren Adam: Vicdan Azabı Çekiyordum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (36)

  • WANLI ŞİYAR: AĞRILI BİR KIZLA ÇIKIYORDUM. BU OLAYDAN SONRA TERKEDERİM ARTIK. ZATEN KIZ TAVLAMADA ÜSTÜME YOKTUR. KIZLAR BANA BAYILIR. 3 52 Yanıtla
  • tuhan: bu öküzlerden herşey beklenir 28 10 Yanıtla
  • Deli: Kardeşinin karısına göz dik, onu kaçır, sonra da aile baskısı çoğalınca öldür at. . Bu kadar kolay mı be? 36 1 Yanıtla
  • yasasin baskan saddam: Al sana kürt iste ne beklenir ki 12 24 Yanıtla
  • ...............: vicdan azabı çekiyordun madem kendini öldürseydin 32 1 Yanıtla
  • CccccC: Doğubeyazıt ne çıkarsa oradan çıkmıyor verin kimyasalı krolara 11 19 Yanıtla
  • diyarbakirli: O kadar vicdanliydin kendinide oldureydin 29 1 Yanıtla
  • HAYVAN: Madem hatani anladin kendi kafanada siksaydin bir pislik daha eksik olurdu.... 28 1 Yanıtla
  • Zaza: Kani bozuk ahlaksiz adam 27 2 Yanıtla
  • Goodbye: Kürt pislik allah belanı versin senin 3 26 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İSPARK otoparkında silahla bacağından vurdular, 100 bin dolarını böyle çaldılar
    17:38 İSPARK otoparkında silahla bacağından vurdular, 100 bin dolarını böyle çaldılar

    Fatih'te bulunan İSPARK'a motosikletle gelen 2 şüpheli, bir şahsı bacağından silahla vurarak 110 bin dolarını çaldı. Dehşete düşüren hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansırken, şüphelilerin yakalanmasına yönelik polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

  • TFF Tahkim Kurulu, hakemlerin itirazlarını reddetti
    17:38 TFF Tahkim Kurulu, hakemlerin itirazlarını reddetti

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, hakemler Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın klasman terfi listesine yapmış oldukları itirazların reddedildiğini açıkladı. Ayrıca Galatasaray'ın ve Başkanı Dursun Aydın Özbek'in PFDK'nın kararına itirazı da reddedildi. Beşiktaş'ın ise AFDK'nın kararına itirazı incelendi ve başvurunun süre yönünden reddine karar verildi.

  • Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Havran'da Ziyaretlerde Bulundu
    17:38 Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Havran'da Ziyaretlerde Bulundu

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Havran ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulundu. Yılmaz, Havran için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

  • CHP Milletvekillerine Seçim Bölgesinde Kalma Talimatı
    17:37 CHP Milletvekillerine Seçim Bölgesinde Kalma Talimatı

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart Pazar günü tüm CHP milletvekillerinin kendi seçim bölgelerinde bulunması talimatını verdi. CHP Genel Merkezi tarafından gönderilen yazıda, milletvekillerine seçim günü çalışmalarını seçim bölgelerinde tamamlamaları gerektiği belirtildi.

  • Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, İsrail ile ticaret konusunda iktidarı eleştirdi
    17:36 Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, İsrail ile ticaret konusunda iktidarı eleştirdi

    Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, REFAHYOL Hükümeti döneminde yapılan işlemleri gündeme getirerek, bugünkü hataların örtülmeye çalışıldığını söyledi. Kaya, iktidarın İsrail ile ticaret konusundaki tutumunu eleştirerek, REFAHYOL Hükümeti dönemindeki İsrail ilişkilerini hatırlattı ve bugünkü yanlışlarına dikkat çekti.

  • Mehmet Tosun, Bodrum'da saha gezilerini sıklaştırdı
    17:36 Mehmet Tosun, Bodrum'da saha gezilerini sıklaştırdı

    Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, seçime sayılı günler kala saha gezilerini sıklaştırdı. Tosun, emlak vergileri ve imar sorunlarına çözüm getireceğini söyledi.

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Laz'ıyla, Çerkez'iyle biriz, beraberiz
    17:35 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Laz'ıyla, Çerkez'iyle biriz, beraberiz

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Siirt'in Kurtalan ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Türk, Kürt, Arap, Laz, Çerkez gibi farklı etnik gruplara ayrım yapmadıklarını ve birlikte olduklarını belirtti. Yılmaz, terörün sona erdiği ve huzur ortamının egemen olduğu bir ortamda özel sektör yatırımlarının da bölgeye gelmeye başladığını söyledi. Ayrıca, çocuklara iyi eğitim verdiklerini ve mezhep, etnik ve dini ayrımcılığa karşı olduklarını vurguladı.


Advertisement