Bisiklet Hırsızları Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Bisiklet Hırsızları Güvenlik Kamerasında

Bisiklet Hırsızları Güvenlik Kamerasında

Olay anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

21.06.2014 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Haber: İhsan YALÇIN/ İstanbul DHA

Olay, 10 gün önce saat 03.00 sıralarında, Kartal Sahil yolundaki İSPARK'a ait Akıllı Bisiklet Kiralama İstasyonu'nda meydana geldi. Kimliği belirsiz 3 kişi, bisiklet kiralama noktasından kilitli haldeki GPS teknolojisi ile takip edilebilen 4 bisikleti çaldı. Olay anı istasyonun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, 3 şüpheli, kaldırımda yürüyenlere ve caddedeki sürücülere aldırış etmeden bisikletlerin kilitlerini açmaya çalışıyor. Şüphelilerden biri kilidini açtığı bisikletle birlikte uzaklaşıyor; birkaç dakika sonra da yürüyerek yeniden istasyona dönüyor. 3 kişi, dakikalar içerisinde 3 bisikletin daha kilidini kırıyor ve bisikletlere binerek olay yerinden hızla ayrılıyor.

POLİS ŞÜPHELİLERİ ARIYOR

Bisikletlerin çalındığını fark eden İSPARK görevlileri durumu polis ekiplerine bildirdi. Güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

49 BİSİKLET ÇALINDI

İSPARK'tan edinilen bilgiye göre, Kadıköy-Kartal hattındaki 10 kilometrelik güzergahta bulunan 10 istasyondan bugüne kadar 49 bisikletin çalındığı, bisikletlerden 28'inin bulunduğu, 21'inin ise halen kayıp olduğu öğrenildi. Yakalanan bir kşinin ise çıkarıldığı mahkeme tarafından 11 ay hapis cezasına çarptırıldığı kaydedildi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bisiklet Hırsızları Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP Milletvekili Suiçmez, Trabzon Nüfus ve Vatandaşlık Çağrı Merkezi'nin Kapatılmasına Karşı Çağrıda Bulundu
    11:52 CHP Milletvekili Suiçmez, Trabzon Nüfus ve Vatandaşlık Çağrı Merkezi'nin Kapatılmasına Karşı Çağrıda Bulundu

    CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya hitaben, Trabzon'da istihdam sağlayan Nüfus ve Vatandaşlık Çağrı Merkezi'nin kapatılacağı iddialarına karşı çözüm üretme çağrısı yaptı. Suiçmez, çağrı merkezinin kapatılması durumunda 350 kişinin işsiz kalacağını ve bu durumun ciddi mağduriyetlere yol açacağını belirtti.

  • Kozan'da Dolandırıcılık ve Uyuşturucu Satışı Yapan İki Kişi Yakalandı
    11:51 Kozan'da Dolandırıcılık ve Uyuşturucu Satışı Yapan İki Kişi Yakalandı

    Adana'nın Kozan ilçesinde yapılan huzur güven uygulaması sonucunda, dolandırıcılık ve uyuşturucu satışı suçlarından aranan iki kişi yakalandı. Uygulamalar sırasında bir tabanca ve fişekler ele geçirilirken, modifiye edilmiş 5 otomobile işlem yapıldı. Ayrıca, uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında yapılan denetimlerde de uyuşturucu madde ele geçirilerek bir uyuşturucu satıcısı ve bir dolandırıcılık şüphelisi tutuklandı.

  • Atv ile yayaya çarptı, kaçarken yakalanıp darp edildi
    11:49 Atv ile yayaya çarptı, kaçarken yakalanıp darp edildi

    Bursa'da atv motosikleti ile yayaya çarptıktan sonra kaçan sürücü, 1 kilometre ileride vatandaşlar tarafından yakalanıp darp edildi. Sürücü, polis ekiplerine teslim edildi. Olay, merkez Nilüfer ilçesi Özlüce Mahallesi Özlüce Bulvarı üzerinde meydana geldi. Atv sürücüsü çarptığı yayanın arkadaşları tarafından yakalanarak darp edildi. Polis ekipleri olay yerine gelerek sürücüyü gözaltına aldı.

  • 15 Aylık Bebek Umreye Gitti
    11:48 15 Aylık Bebek Umreye Gitti

    Ali ve Tuğçe çiftinin minik oğulları Aslan Gündoğan, ailesiyle birlikte umreye gitti. 20 günlük umre vazifesini yerine getirecek olan Aslan, ilgi odağı oldu. Anne Tuğçe Gündoğan, oğlunu da yanında götürmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

  • 11:46 "Jakuzi" tartışması ile gündeme gelen Sancaktepe Belediyesi'nin borcu dudak uçuklattı

    Son dönemlerde "jakuzi" tartışmaları ile gündeme gelen Sancaktepe Belediyesi'nde güncel borç tablosu belediye binasına asıldı. Tabloya göre; belediyenin yaklaşık 2 milyar TL'lik borcu var


Advertisement