Bisiklet Tutkunları Altınova'da Buluştu - Son Dakika
Spor

Bisiklet Tutkunları Altınova'da Buluştu

Bisiklet Tutkunları Altınova\'da Buluştu

Grand Fondo Marmara Kısa Parkur Bisiklet Yarışması Yalova’nın Altınova ilçesinde yapıldı.

16.10.2016 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Grand Fondo Marmara Kısa Parkur Bisiklet Yarışması Yalova'nın Altınova ilçesinde yapıldı.

Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer'in startıyla pedal çeviren bisikletçiler Osmangazi Köprüsü'nü geçerek yarışı tamamladılar. Gran Fondo Marmara Kısa Parkuru, Altınova Merkez'den start aldı. İlçe protokolü ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği yarışlarda 562 bisikletçi mücadele etti.

'Gran Fondo Marmara' organizasyonu ismini Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun temelinin atıldığı tarihi 'Marmara Turu'ndan alıyor. 1970'li yıllara damgasını vuran, körfez il ve ilçelerinden İstanbul'a günlerce süren mücadelenin dünyanın 4. büyük köprüsü olan "Osmangazi Köprüsü" ile bir günde geçilebilir olmasına dikkat çekilen etkinlik Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde güçlü sponsorlar ve yerel yönetimlerin desteğiyle gerçekleştirildi. Osmangazi köprüsü yarışlardan dolayı 09.00-14.00 arasında trafiğe kapalı kaldı. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bisiklet Tutkunları Altınova'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement