Şanlıurfa'da Bisiklet Tutkunları Barış İçin Pedal Çevirdi - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Bisiklet Tutkunları Barış İçin Pedal Çevirdi

Şanlıurfa\'da Bisiklet Tutkunları Barış İçin Pedal Çevirdi

Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediyesinin düzenlediği Bisiklet Festivaline katılan çok sayıda bisiklet tutkunu barış için pedal çevirdi.

15.09.2014 10:45  Güncelleme: 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaköprü Belediyesi tarafından organize edilen Bisiklet Festivali'ne Türkiye'nin çeşitli illerinden katılım gösteren bisiklet tutkunları "barış için pedal çevir" sloganı ile bir araya geldi.

Bisiklet Festivali kapsamında Cumartesi günü bisiklet tutkunları ilk olarak Karaköprü'den startını verdikleri alandan tarihin başlangıcı olan Göbekli Tepe alanına pedal çevirdi. Dün ise bisiklet severler tarihi Harran'a tur düzenledi.

AYDİLGE KONSERİ

Festivale ayrıca bisiklet ve doğa tutkunu olan müzisyen Aydilge'de katılarak şarkılarıyla ilçe halkına unutulmaz bir gece yaşattı.

Karaköprü Belediyesi mesire (piknik) alnında yapılan konsere İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Konser öncesi bir konuşma yapan İlçe Belediye Başkanı Çiftçi; "Bu topraklar her zaman barışın, huzurun egemen olduğu yerlerdir. Gençlerimizle bir aile bir bütün olarak onların gelecekte daha emin ellerde bir barış ortamında kalabilmeleri için değişik illerden gelerek bir araya gelerek bizlere misafir oldular. Buradaki amacımız hem Şanlıurfa'mızın hem de Karaköprü'müzün tanıtımında katkıda bulunmak ve gençlerimizin güzel bir şekilde paylaşımda bulunmaları birlik beraberlik içerisinde olmalarıdır" dedi.

Festivalin organizasyonluğu üstlenen yetkililer tarafından Başkan Çiftçi'ye plaket takdim edildi.
Daha Sonra sanatçı Aydilge sahneye çıkarak konsere gelen müzikseverlere bir birinden güzel şarkılarını seslendirerek unutulmaz bir gece yaşattı. Aydilge, yer yer bazı şarkılarını izleyenlerle birlikte seslendirdi. Konser sonrası fotoğraf çektirme yarışına giren hayranları sanatçı ile bol bol fotoğraf çektirdi. Aydilge, yaptığı konuşmada Şanlıurfa'yı çok sevdiğini izleyenlerle beraber şarkı söylemekten de çok mutlu olduğunu söyledi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Bisiklet Tutkunları Barış İçin Pedal Çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement