Bisiklet Tutkunlarından Başkan Özkan'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Bisiklet Tutkunlarından Başkan Özkan'a Teşekkür Ziyareti

Bisiklet Tutkunlarından Başkan Özkan\'a Teşekkür Ziyareti

'Dağ Bisiklet Festivali'nin Tertip Komitesi, Belediye Başkanı Ali Özkan'a tüm katılımcılar adına teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

15.06.2016 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karacabey'e Hayran Kaldılar

Karacabey Belediyesi'nin geçtiğimiz hafta sonu Yarış Mahallesi'nde gerçekleştirdiği 'Dağ Bisiklet Festivali'nde, Türkiye'nin dört bir köşesinden adeta ilçeye akın eden bisiklet ve doğa tutkunlarının ilçede buluştuğunu belirterek, Karacabey'in birbirinden eşsiz doğal güzelliklerine hayran kaldıklarını kaydeden Festival Tertip Komitesi üyeleri Mehmet Özgenlik ile Celal Tosun, Belediye Başkanı Ali Özkan'a teşekkürlerini ifade ederek, plaket takdiminde bulundu.

"Güzel İlçemiz Her Türlü Başarıyı Hak Ediyor"

Karacabey'in tüm yönleriyle tanıtılması için atağa geçildiğini anımsatarak, ilçenin adeta kabuğunu kırıp her alanda başarılı bir çizgi yakaladığına vurgu yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da konuklarına ilçenin tanıtımı adına sağladıkları katkı için teşekkürlerini iletti.

Karacabey'in gelişimi için tüm ilçe dinamikleri ve paydaşları ile birlikte ortak hareket ettiklerini belirterek, ortak aklın önemine vurgu yapan Başkan Özkan ayrıca, üretken ve çalışkan insanlara sahip Karacabey'in, her türlü başarıyı hak ettiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bisiklet Tutkunlarından Başkan Özkan'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement