Bisiklet Yolunda Kontrol Var - Son Dakika
Yerel

Bisiklet Yolunda Kontrol Var

Bisiklet Yolunda Kontrol Var

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği bisiklet yoluna araç park edilmemesi için araçlara uyarı yazıları bırakılıyor.

06.07.2014 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın büyük önem verdiği bisiklet yoluna araç park edilmemesi için araçlara uyarı yazıları bırakılıyor.

Cumhuriyet Mahallesi Plajyolu'ndan başlayıp Alikahya merkeze kadar devam eden yaklaşık 17 kilometrelik bisiklet yolunun özellikle şehir içi kesimine sık sık araçlar park ediyor. İzmit Belediyesi Zabıta ekipleri parklanmaları önlemek adına sürücülere uyarılarda bulunmaya devam ediyor. Tüm uyarılara rağmen bisiklet yoluna park eden araç sürücüleri hakkında yasal işlem de yapan Zabıta yetkilileri, denetimlerini sıklaştırdı. Bisiklet yolunun sadece bisiklet kullananlara ait olduğunu hatırlatan İzmit Zabıtası bu konuda bir broşür de hazırlayarak araç sürücülerine dağıtıyor. Sürücülerden araçlarını bisiklet yoluna bırakmamalarını isteyen Zabıta yetkilileri, uyarıları dikkate almayanların araçlarının çekilip cezai işlem de uygulanacağını söylediler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bisiklet Yolunda Kontrol Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement