Bisikletçilere Mudanya'da Coşkulu Karşılama - Son Dakika
Güncel

Bisikletçilere Mudanya'da Coşkulu Karşılama

Bisikletçilere Mudanya\'da Coşkulu Karşılama

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından her yıl 12-18 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen 'Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu'nun Bursa ayağı start aldı.

14.09.2015 18:04  Güncelleme: 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından her yıl 12-18 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Bilecik Sögüt'ten başlayarak Çanakkale'de son bulan 'Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu'nun Bursa ayağı start aldı.

Mudanya İskelesi'nde bisiklet turu katılımcılarının protokol üyeleri tarafından karşılanmasıyla gerçekleştirilen törene Mudanya İlçe Kaymakamı Orhan Çiftçi, Mudanya İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Samet Ali ve çok sayıda sporsever katıldı. Bisiklet turu katılımcıları, Mudanya İskele Meydanı'ndan Mudanya Belediye Bandosu eşliğinde Mudanya Mütareke Evi'ne Türk Bayrakları ile yürüyüş yaparken, bölge esnafı ve vatandaşlar da alkışlarla destek verdi.

Etkinlik Mudanya Mütareke Evi'nde sona ererken, 15 Eylül 2015 yarın da, Mudanya Belediyesi tarafından 'Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu' katılımcılarına saat 12.30'da Yörükyenicesi Mahallesi'nde öğlen yemeği ikramı yapılacak. Bursa programının ardından katılımcılar, bisiklet turunu Balıkesir'in ardından Çanakkale'de sonlandıracak. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bisikletçilere Mudanya'da Coşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement