Bisikletle Lizbon'dan Bakü'ye 62 Gün - Son Dakika
Spor

Bisikletle Lizbon'dan Bakü'ye 62 Gün

Bisikletle Lizbon\'dan Bakü\'ye 62 Gün

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de 12-28 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek 1. Avrupa Oyunları’na dikkat çekmek amacıyla Lizbon’dan Bakü’ye bisikletle gitmekte olan Portekizli Jorge Cristovao, 13 Mayıs tarihinde Keşan’dan Türkiye’ye giriş yaptı ve bugün İstanbul’a geldi.

15.05.2015 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de 12-28 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek 1. Avrupa Oyunları'na dikkat çekmek amacıyla Lizbon'dan Bakü'ye bisikletle gitmekte olan Portekizli Jorge Cristovao, 13 Mayıs tarihinde Keşan'dan Türkiye'ye giriş yaptı ve bugün İstanbul'a geldi.

İstanbul'da ilk olarak Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'ni ziyaret eden Cristovao, Olimpiyatevi'nde Yönetim Kurulu Üyesi Oktar Tertemiz tarafından karşılandı. Karşılamada Fahri Konsolos Aaron Nommaz da hazır bulundu. Jorge Cristovao, Olimpiyatevi'ndeki karşılama töreninde Oktar Tertemiz'e Portekiz Olimpiyat Komitesi'nin ülkemize mesajını iletti. 10 Nisan tarihinde Portekiz'den başlayan ve İspanya, Fransa, Monako, İtalya, Yunanistan, Türkiye, Gürcistan üzerinden Azerbaycan'a yapılmakta olan 6 bin 600 kilometrelik ve 62 günlük yolculuk, 10 Haziran tarihinde Bakü'de son bulacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bisikletle Lizbon'dan Bakü'ye 62 Gün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement