Bisikletsever Gençlerin Sağlıklı Yaşam Turu - Son Dakika
Yerel

Bisikletsever Gençlerin Sağlıklı Yaşam Turu

Torbalılı bisikletsever bir grup genç sağlıklı yaşamak amacıyla haftada bir yakın ilçelere bisiklet turu düzenleyerek hem spor yapıyorlar hem de geziyorlar.

11.06.2014 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torbalılı bisikletsever bir grup genç sağlıklı yaşamak amacıyla haftada bir yakın ilçelere bisiklet turu düzenleyerek hem spor yapıyorlar hem de geziyorlar.

Sağlıklı yaşam için pedal çeviren gençlere aileler ve yol üzerinde uğradıkları yerlerdeki bisikletseverler de katılıyor. Yaz aylarının başlamasıyla birlikte boş zamanlarını değerlendirmek için yola çıkan bisikletsever gençler, hem spor hem de turistik gezi yaptıklarını belirtiyor.

Gruba liderlik eden Fahri Ekşin isimli genç, bir kaç arkadaşı ile başlattığı tura her hafta yeni katılımlarla büyüdüğünü belirterek "Torbalı'da grubun hızla artış içerisinde olduğunu görüyoruz. Her geçen gün sayımız artıyor. Yola çıktığımız zaman uzun bir kuyruk oluşuyor. Bisikletini alan gruba katılıyor. Bu durum bizleri çok mutlu ediyor. Bisiklet kullanmanın bir yaşam tarzına dönüştüğünü görüyoruz." dedi. Gittikleri yerlerde çok iyi karşılandıklarını kaydeden Ekşin, grupta aileden öğretmenine kadar farklı mesleklerde çalışan vatandaşların da bulunduğunu söyledi.

Gittikleri yerlerde çok güzel karşılandıklarını, köylülerin kahvaltı ikram ettiklerini dile getiren Ekşin, yetkililerden yollarda bisikletçiler için şerit ayrılmasını arzu ettiklerini kaydetti. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bisikletsever Gençlerin Sağlıklı Yaşam Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement