Bismil'de 21 El Yapımı Patlayıcı Bulundu - Son Dakika
Güncel

Bismil'de 21 El Yapımı Patlayıcı Bulundu

Diyarbakır'da, Abdullah Öcalan'ın yakalanarak Türkiye'ye getirilişinin yıldönümü olan 15 Şubat öncesi güvenlik güçlerinin yaptığı çalışmalarda, Bismil İlçesi'ndeki bir kum ocağında 21 el yapımı patlayıcı bulundu.

13.02.2015 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da, Abdullah Öcalan'ın yakalanarak Türkiye'ye getirilişinin yıldönümü olan 15 Şubat öncesi güvenlik güçlerinin yaptığı çalışmalarda, Bismil İlçesi'ndeki bir kum ocağında 21 el yapımı patlayıcı bulundu.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, PKK/KCK terör örgütünü destekleyen grupların, terör örgütü elebaşının yakalanmasının yıldönümü olan 15 Şubat öncesi düzenlenmesi planlanan faaliyetlerin deşifresine yönelik çalışmalara devam edildiği belirtildi. Açıklamada, "Devam eden çalışmalar kapsamında Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 11.02.2015 günü Diyarbakır- Batman karayolunun güney cephesindeki Dicle Nehri kenarında bulunan bir kum ocağının arka kısmında yapılan arama tarama çalışmasında 15 el yapımı patlayıcı madde, siyah renkli poşet içerisinde de 6 el yapımı patlayıcı olmak üzere toplam 21 el yapımı patlayıcı ele geçirilmiştir. Terör örgütünün eylem faaliyetlerinin deşifre edilmesine ve engellemesine yönelik çalışmalar aralıksız ve kararlı bir biçimde sürdürülmeye devam edecektir" denildi. - Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bismil'de 21 El Yapımı Patlayıcı Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement