Bismil'de BDP Seçim Konvoyu İlçede Gövde Gösterisi Yaptı - Son Dakika
Yerel

Bismil'de BDP Seçim Konvoyu İlçede Gövde Gösterisi Yaptı

Bismil\'de BDP Seçim Konvoyu İlçede Gövde Gösterisi Yaptı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde BDP belediye eş başkan adayların içinde bulunduğu yüzlerce araçlık konvoy ilçe merkezinde adeta gövde gösterisi yaptı.

18.03.2014 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Bismil İlçesinde BDP'nin 'Öz yönetimle Özgür kimliğe' sloganıyla başlattığı seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Behram petrolde bir araya gelen ve aralarında Bismil Belediye eş başkanları Cemile Eminoğlu, Resul Sarı, BDP Bismil İlçe Başkanı Tufan Tunç'un da bulunduğu yüzlerce araçlık seçim konvoyu ilçe merkezinde seçim turu attı.

Seçim konvoyun geçtiği cadde, sokak ve mahallelerde yurttaşlar evlerin damlarında, balkonlarda, bulundukları iş yerlerinde seçim konvoyunu zafer işaretleriyle destek verdi. İlçeye bağlı tüm mahalle ve caddelerden tur atan seçim konvoyu son olarak BDP Bismil Gençlik Meclisi tarafından Bismil Belediyesi Halil İbrahim Oruç Parkı'nda kurulan 'Öcalan'a özgürlük' çadırını ziyaret etti. Burada 'Öcalan'a özgürlük' imza kampanyasına destek vermek için açılan standa giderek burada imzalar attı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Bismil'de BDP Seçim Konvoyu İlçede Gövde Gösterisi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement