Bismil'de El Yapımı 14 Patlayıcı Bulundu - Son Dakika
Güncel

Bismil'de El Yapımı 14 Patlayıcı Bulundu

Bismil\'de El Yapımı 14 Patlayıcı Bulundu

Diyarbakır'da, Abdullah Öcalan'ın yakalanarak Türkiye'ye getirilişinin yıldönümü olan 15 Şubat öncesi güvenlik güçlerinin yaptığı çalışmalarda, Bismil İlçesi'ndeki bir kum ocağında el yapımı 14 patlayıcı bulundu.

14.02.2015 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da, Abdullah Öcalan'ın yakalanarak Türkiye'ye getirilişinin yıldönümü olan 15 Şubat öncesi güvenlik güçlerinin yaptığı çalışmalarda, Bismil İlçesi'ndeki bir kum ocağında el yapımı 14 patlayıcı bulundu.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, PKK/KCK terör örgütüne müzahir grupların, terör örgütü elebaşının yakalanmasının yıldönümü olan 15 Şubat öncesi düzenlenmesi planlanan faaliyetlerin ortaya çıkarılmasına yönelik çalışmalara devam edildiği belirtildi. Açıklamada, "Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 12.02.2015 günü Diyarbakır- Batman karayolunun güney cephesindeki Dicle Nehri kenarında bulunan bir kum ocağının arka kısmında yapılan arama tarama çalışmasında; kum altına gömülü vaziyette 14 adet el yapımı patlayıcı ele geçirilmiştir. Konuyla ilgili tahkikat başlatılmıştır. Terör örgütünün eylem faaliyetlerinin deşifre edilmesine ve engellemesine yönelik çalışmalar aralıksız ve kararlı bir biçimde sürdürülmeye devam edecektir" denildi. - Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bismil'de El Yapımı 14 Patlayıcı Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement