Bismil'de 'Karneni Getir, Kitabı Götür' Kampanyasına Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Bismil'de 'Karneni Getir, Kitabı Götür' Kampanyasına Yoğun İlgi

Bismil\'de \'Karneni Getir, Kitabı Götür\' Kampanyasına Yoğun İlgi

Diyarbakır'ın Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen 'Karneni getir, kitabını götür' kampanyasına yoğun ilgi.

05.02.2016 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bismilli öğrencileri kitap dostu yapmak ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla geçtiğimiz yıl düzenlenen 'Karneni getir, kitabını götür' kampanyası bu yılda düzenlendi.

'Çocuklarımız kitapla buluşacak'

Kampanyanın geçen yıl yoğun ilgi gördüğünü ve bu yılda düzenlediklerini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencilerimizi olumlu yönde geliştirecek her türlü proje ve kampanyaları destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Sosyal sorumluluk olarak yapılabilecek en güzel çalışmalarımızdan biridir. Geçen yıl tüm öğrencilerimizin yoğun ilgi göstermesi ve bu yıl ki okul ziyaretlerimizde öğrencilerin bu yıl da olmasını talep etmiş olması, Bismil'imizde daha çok okuyan çocuklarımızın kitapla buluşması, okuyan sorgulayan gençlerin sayısının artması ve öğrenciler için fırsat eşitliğinin sağlanması için kampanyamızı devam ettireceğiz" dedi.

'Hiç okuyan ile okumayan bir olur mu?'

Kitap en iyi dosttur şiarıyla kampanyayı düzenlediklerini de sözlerine ekleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak, "Hiç okuyan ile okumayan bir olur mu? ve Kitap en iyi dosttur şiarlarını göz önünde bulundurarak, öğrencilerimiz için Geleneksel hale getirdiğimiz"Karneni getir, Kitabını Götür" kampanyamız hafta içi 13.00 ile 15.00 saatleri arasında Bismil hükümet konağı 2. Katında gerçekleşmekte olup, tüm ilköğretim öğrencilerimizi bu saatler arasında bekliyoruz. Öğrencilerimiz bizim için değerlidir her zaman elimizden gelen imkanları seferber etmek için tüm hocalarımız ve personellerimiz ile çaba göstermekteyiz eğitim için anne babaya çok görevler düşüyor aile çok önemlidir okuyan bir insan ile okumayan bir insan arasında dağlar kadar fark vardır onun için okumayan kimse kalmasın bir öğrenci okusa güzel makamlara gelir okumasa hiçbir makama gelmez ve dram üzerine dramlar yaşar öyleyse hepimize düşen görev eğitimin kalitesini güzel Bismil'imizin okuma kalitesini hep birlikte yükseltelim her öğrenci bizler için pırlantadan daha değerlidir tüm öğrencilerimizi seviyoruz. Güzel bir makam mevki sahibi olurlarsa bizler dünyanın en mutlu insanı oluruz ailelerin sevinci bizleri de sevindirir" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Bismil'de 'Karneni Getir, Kitabı Götür' Kampanyasına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement