Bismil'de Ydg-H'ye Operasyon; 12 Gözaltı (3) - Son Dakika
Güncel

Bismil'de Ydg-H'ye Operasyon; 12 Gözaltı (3)

Dbp: BELEDİYE BAŞKANIMIZIN EVİNE YAPILAN BASKINI KINIYORUZ Demokratik Bölgeler Partisi (DBP), Diyarbakır Bismil'de güvenlik güçlerinin YDG-H'lilere yönelik düzenlediği operasyonda Belediye Başkanı Cemile Emenoğlu'nun evinin de arandığını açıkladı.

06.05.2015 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dbp: BELEDİYE BAŞKANIMIZIN EVİNE YAPILAN BASKINI KINIYORUZ

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP), Diyarbakır Bismil'de güvenlik güçlerinin YDG-H'lilere yönelik düzenlediği operasyonda Belediye Başkanı Cemile Emenoğlu'nun evinin de arandığını açıkladı. Yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Bismil Jandarma Komutanlığı'na bağlı askerler, sabah saatlerinde ilçe merkezinde bulunan ve aralarında Bismil Belediye Eşbaşkanımız Cemile Eminoğlu'nun da evinin bulunduğu çok sayıda eve eş zamanlı baskın düzenlemiştir. Baskın sırasında, eş başkanımız Cemile Eminoğolu evde olmadığı halde, askerlerin kapıyı kırarak içeri girerek evde arama yaptığı ve bir bilgisayara el koyduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Baskınlarda 11 yurttaş gözaltına alınmış ve baskınların hangi gerekçe ile yapıldığına dair bir bilgi verilmemiştir."

7 Haziran'da yapılacak seçimlere dikkat çekilen açıklamanın devamında, "Partimizin yerel yönetimlerine yönelik baskılara karşı halkımızın sahiplenme temelinde davranacağını ve hukuki mücadelemizi gerek ulusal gerekse de uluslararası alanda sürdüreceğimizi kamuoyuna deklare ediyoruz" denildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bismil'de Ydg-H'ye Operasyon; 12 Gözaltı (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement