Bismil'deki Silahlı Kavga - Son Dakika
Yerel

Bismil'deki Silahlı Kavga

Diyarbakır Valiliği, Bismil'deki silahlı kavga ve ardından yaşanan olaylarda 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 12'si asker 25 kişinin yaralandığını bildirdi.

15.02.2015 19:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Valiliği, Bismil'deki silahlı kavga ve ardından yaşanan olaylarda 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 12'si asker 25 kişinin yaralandığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, Bismil'in Çeltikli Mahallesi'nde iki aile arasındaki sözlü tartışmanın silahlı kavgaya dönüştüğü olayın ihbarı üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı'nın olaya müdahalede bulunduğu belirtildi.

Jandarma ekiplerinin, olayda hayatını kaybeden 1 kişi ile yaralanan 4 kişiyi hastaneye sevk ettiği kaydedilen açıklamada, köy içerisinde olayın faillerinin sığındığı bir evin yakılmaya çalışıldığı aktarıldı.

Alınan tedbir ve olay yerine çoğunluğu helikopterle sevk edilen birliklerin müdahalesi sonucu evdeki yangının söndürüldüğü vurgulanan açıklamada, şöyle denildi:

"Evde mahsur kalanların tahliyesi sırasında çevrede toplanan yaklaşık 600 kişi jandarmaya taşlı, molotofkokteylli ve havai fişekli saldırıda bulundu. Jandarma ise saldırıda bulunan grubun dağılması için biber gazı ile müdahale etti. Müdahale sonrasında yakılmak istenen evde bulunan biri çocuk 3'ü yaralı 7 kişi tahliye edildi. Tahliye esnasında çıkan olaylarda kalabalıktan 1 kişi hayatını kaybetti."

Açıklamada, silahlı kavga ve ardından yaşanan olaylarda 2 kişinin hayatını kaybettiği, 12'si asker 25 kişinin yaralandığını kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bismil'deki Silahlı Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement