Bitlis Bundan Sonra Emıtt'e Katılmayacak - Son Dakika
Yerel

Bitlis Bundan Sonra Emıtt'e Katılmayacak

Bitlis Valiliği, İstanbul Beylikdüzü TÜYAP'ta düzenlenen 19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) bir daha katılmama kararı aldığını duyurdu.

28.01.2015 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis Valiliği, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) bir daha katılmama kararı aldıklarını açıkladı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "22-25 Ocak 2015 tarihlerinde TÜYAP'ta 19. kez düzenlenen ve 71 ülke ile 4 bin 500'ü aşkın kurum, kuruluş ve beldenin temsil edildiği Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) ismindeki ciddiyetin aksine profesyonellikten uzak bir görüntü vermiştir" denildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca gürültü konusunda TÜYAP yönetimi fuardan önce yazılı olarak ikaz edilmesine rağmen valiliğimiz personelleri, turizme yönelik tanıtımın amaçlandığı fuarda 4 gün boyunca büyük bir sorumsuzluk numunesi olarak düğün salonu şeklinde faaliyet gösteren stantların yoğun müzikal gürültülerine maruz kalmış ve tam da bu yüzden etkin bir sunum ve tanıtım gerçekleştirememiştir. Valiliğimize 50 bin liraya mal olan ve iletişim kurmanın neredeyse imkansız olduğu bahse konu atmosferin sorumluları hakkında kanuni işlem başlattığımızı ve bundan böyle EMITT'e iştirak etmeyeceğimizi kamuoyunun dikkatine sunarız." - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bitlis Bundan Sonra Emıtt'e Katılmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement