Bitlis - CHP Miletvekilleri Bitlis'te Esnaf ve Stk Temsilcileri ile Görüştü - Son Dakika
Güncel

Bitlis - CHP Miletvekilleri Bitlis'te Esnaf ve Stk Temsilcileri ile Görüştü

Bitlis - CHP Miletvekilleri Bitlis\'te Esnaf ve Stk Temsilcileri ile Görüştü

CHP miletvekilleri Bitlis'te esnaf ve STK temsilcileri ile görüştü CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm ve Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, 1 Kasım'da yapılacak erken seçim çalışması yürütmek ve STK temsilcileri ile görüşmek için Bitlis'e geldi.

04.09.2015 22:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP miletvekilleri Bitlis'te esnaf ve STK temsilcileri ile görüştü

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm ve Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, 1 Kasım'da yapılacak erken seçim çalışması yürütmek ve STK temsilcileri ile görüşmek için Bitlis'e geldi.

Milletvekilleri Tam ve Adıgüzel, CHP İl Başkanı Metin Güzelkaya ile birilkte ilk olarak esnafları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ziyaret etti. Yapılan ziyaretlerin ardından parti binasına geçen milletvekilleri Tüm ve Adıgüzel, burada gazetecilere açıklamalarda bulundu. Balıkesir Miletvekili Tüm, 7 Haziran seçimlerinden sonra bir görevlendirme aldıklarını belirterek, bölgeden aldıkları izlenimleri ve eleştirileri, bir rapor halinde genel merkeze iletecekleri söyledi.

Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ise Cumhuriyet Halk Partisi'nin ülkenin sorunlarını çözmeye talip olduğunu ve hiç kimseyi ötekileştirmediklerini belirtti. Adıgüzel, "Esas olan insandır, insan olmaktır. Bizim için Türkiye'nin doğusu batısı fark etmez. Evet geçmişte hatalar yaptık. Bu bölgede milletvekilimiz yoksa, tamamen suç bizdedir. Yıllardır terk ettik. Özellikle Deniz bey döneminde Ankara'dan bu tarafa gelmedik. Ama yeni dönemde Türkiye'nin her yerinde varız. Çünkü iktidar olmak istiyoruz ve bu ülkenin Cumhuriyet Halk Partisi'ne ihtiyacı var. Bu ülkenin kan ve göz yaşının durmasına ihtiyacı vardır. Bu da silahların susmasından geçer" dedi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS, (DHA)-

===============================

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bitlis - CHP Miletvekilleri Bitlis'te Esnaf ve Stk Temsilcileri ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement