Bitlis'in Tek Profesyonel Takımı - Son Dakika
Yerel

Bitlis'in Tek Profesyonel Takımı

Bitlis\'in Tek Profesyonel Takımı

Bitlis Gençlik Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, bölgesel lig grup mücadelelerini birincilik ile tamamlayarak 3. Lige çıkma maçlarını da kazanarak Bitlis’in tek profesyonel takımı olma unvanını kazandı.

07.03.2016 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis Gençlik Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, bölgesel lig grup mücadelelerini birincilik ile tamamlayarak 3. Lige çıkma maçlarını da kazanarak Bitlis'in tek profesyonel takımı olma unvanını kazandı.

Bitlis Gençlik Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, 2015-2016 Bölgesel Lig grup müsabakalarını birincilikle tamamladıktan sonra 4-6 Mart tarihleri arasında Batman ilinde yapılan 3. Lige yükselme final grubunda Mardin Gençlik Spor, Siirt Şirvan Spor ve Hakkari Gençlik Spor ile mücadele etti. Zorlu maçlar sonunda grubundaki 3 takımı da yenip önümüzdeki sezon Türkiye Voleybol Bayanlar 3. Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandıklarını ifade eden takım antrenörü Merve Çekiç, müsabakalara iyi bir şekilde hazırlandıklarını dile getirerek, "Bunun ödülünü de 3. Lige yükselmeyle aldığımız için bunun gurur ve mutluluğunu yaşamaktayız. Her zaman bizimle olup yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Sayın İl Müdür Vekilimiz Medeni Öztaş'a, Gençlik Spor Kulüp Başkanımız Refik Avşar'a ve şube müdürlerimize takımım adına teşekkür ediyorum. İlimizde ilk defa bir bayan voleybol takımımız profesyonel ligde mücadele etmeye hak kazanmıştır. Önümüzdeki yıl güçlü bir ekiple hazırlanıp ilimizi böyle bir platformda en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Refik Avşar ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Medeni Öztaş ise, takımın bu başarısından dolayı kendilerini tebrik ettiklerini ve önümüzdeki yılki maçlarda ise desteklerini esirgemeyeceklerini belirtiler. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bitlis'in Tek Profesyonel Takımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement