Bitlis'te 5 Nisan Avukatlar Günü Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Bitlis'te 5 Nisan Avukatlar Günü Etkinliği

Bitlis\'te 5 Nisan Avukatlar Günü Etkinliği

AK Parti Bitlis İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Şems Nasır ve yönetim kurulu üyeleri, "5 Nisan Avukatlar Günü" nedeniyle Bitlis Barosu’nu ziyaret etti.

06.04.2016 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bitlis İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Şems Nasır ve yönetim kurulu üyeleri, "5 Nisan Avukatlar Günü" nedeniyle Bitlis Barosu'nu ziyaret etti.

Baroyu ziyaret eden Nasır ve beraberindekileri, Av. Halil İbrahim Bayıl ile Av. Neşe Yüksel Tarhan karşıladı. Burada konuşan Nasır, hukuk devletinin yargı erkinin temel taşı ve savunma mesleğinin temsilcileri olan avukatların toplumda çok önemli fonksiyonları olduğunu belirtti. Nasır, "Avukatlarımız, savunma hakkı gibi kutsal bir kamu hizmetini yapıyorlar. Tüm toplumda gerekli saygınlığa erişmesi ve bu bilincin tüm topluma yerleşmesi gerekiyor. Avukatlar Gününüz kutlu olsun. Bitlis Barosu üyelerine ve çalışanlarına misafirliklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Av. Bayıl ise, özellikle gençlerin bulunmasının ziyareti daha da anlamlı kıldığını söyledi. Hukuk sistemimizin vazgeçilmez unsurlarından savunma sorumluluğuyla yükümlü avukatlarının olduğunu belirten Av. Bayıl, "Vatandaş devlet ilişkilerinin çağdaş çerçevede yürümesi açısından önemli bir görev yapmaktadır. Bireylerin hak ve özgürlüklerin savunulmasında ve hakların korunmasında avukatların göz ardı edilmemesi gerekmektedir" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bitlis'te 5 Nisan Avukatlar Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement