Bitlis'te Engelliler İçin Bilardo Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Bitlis'te Engelliler İçin Bilardo Turnuvası Düzenlendi

Bitlis\'te Engelliler İçin Bilardo Turnuvası Düzenlendi

Türkiye Bilardo Federasyonu Bitlis İl Temsilciliği tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle engelliler arasında bilardo turnuvası düzenledi.

11.05.2015 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Bilardo Federasyonu Bitlis İl Temsilciliği tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle engelliler arasında bilardo turnuvası düzenledi.

Artık Saklanmak İstemiyorum Bitlis Engelliler Derneği (ASİBED) Başkanı ve üyelerinin katıldığı turnuva renkli görüntülere sahne oldu. Bilardo İl Temsilcisi Mesut Bulut'a ait spor salonunda gerçekleşen turnuvaya 18 kişi katıldı. Turnuvada Nevzat Argut birinci, Cahit İlbars ikinci ve Kenan Kızılırmak ise üçüncü oldu. Dereceye girenlere kupalar verilirken, Bilardo İl Temsilcisi Mesut Bulut engellileri her platformda hatırlamak gerektiğini belirtti. Burada bir konuşma yapan Bulut, "10-16 Mayıs tarihleri arası engelliler haftası münasebeti ile Bitlis'teki engeli kardeşlerimize yönelik böyle bir turnuva düzenleyelim dedik. Engellerinden dolayı çok fazla sosyal hayatlarının olmadığını düşünerekten bu şekilde faaliyetler her alanda düzenlenmelidir. Unutmayalım ki her sağlam insan bir engelli adayıdır" diye konuştu.

ASİBED Başkanı Bayram Tutgaç ise, kendilerinin unutulmadığını görmekten dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını ifade ederek, "Sadece bilardo değil her türlü sosyal faaliyetler içerisinde olmak istiyoruz. Bu nedenle bilardo il temsilcimize bizleri engelliler haftasında unutmadığı için teşekkür ediyoruz" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bitlis'te Engelliler İçin Bilardo Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement