Bitlis'te Girişimcilik Kursu Sertifika Töreni - Son Dakika
Yerel

Bitlis'te Girişimcilik Kursu Sertifika Töreni

Bitlis\'te Girişimcilik Kursu Sertifika Töreni

Bitlis'te Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce açılan uygulamalı girişimcilik kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

14.01.2014 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'te Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce açılan uygulamalı girişimcilik kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Erhan Onur Güler Kayak Tesisi'nde düzenlenen sertifika töreninde konuşan Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, girişimcilik kursunu başarıyla tamamlayan 59 kursiyere sertifika verdiklerini söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün sadece gençleri spor değil, aynı zamanda girişimcilik, pazarlama ve ticaret kapasitesini arttırmak üzere bir takım çalışmalarda bulunduğunu ifade eden Yurdakul, "Bu faaliyette en az spor kadar, gençlik hizmetleri kadar önemli bir faaliyet. Hakikaten Türkiye'de özellikle iş dünyasına baktığımızda birçok insan bu imkanlardan yararlanamamıştır. Deneme yanılma yoluyla ticareti ve girişimciliği öğrenmişler. Aslında bu altın bir fırsat. Burada hem teoriyi, hem pratiği birleştirerek inşallah gelecekte çok iyi girişimciler olacaksınız. Bu arkadaşlarımız bu altın bilezikle ileride hibe, finans ve kredi imkanlarıyla işyeri sahibi olur ve böylece istihdama ve kendi aile bütçelerine katkı sağlarlarsa biz çok mutlu oluruz. Bitlis'teki öncelikli amaçlarımızdan bir tanesi de istihdamı arttırmak" diye konuştu.

Sertifika törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Alaattin Aslan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bülent Korkmaz katıldı. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bitlis'te Girişimcilik Kursu Sertifika Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement