Bitlis'te Kayakseverler Nemrut'a Akın Etti - Son Dakika
Spor

Bitlis'te Kayakseverler Nemrut'a Akın Etti

Bitlis\'te Kayakseverler Nemrut\'a Akın Etti

Bitlis'te kayakseverler Nemrut'a akın etti Bitlis'te yoğun kar yağışının ardından kar kalınlığının 3 metreyi aştığı Nemrut Dağı'ndaki Kardelen Kayak Merkezi kayakseverlerin akınına uğradı.

31.01.2016 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'te kayakseverler Nemrut'a akın etti

Bitlis'te yoğun kar yağışının ardından kar kalınlığının 3 metreyi aştığı Nemrut Dağı'ndaki Kardelen Kayak Merkezi kayakseverlerin akınına uğradı.

Okulların tatil olması ve hafta sonu tatili ile birlikte kayak severler, Bitlis'in Tatvan İlçesi'ndeki Nemrut Dağı'ndaki Kardelen Kayak Merkezi'ne akın etti. Merkezde kayak takımlarıyla kayanların dışında, bazı vatandaşlar da şişirdikleri şambrellerle kaymanın keyfini çıkardı. Kayak Merkezi Müdürü Faruk Sinoğlu, kayağa olan ilginin kendilerini sevindirdiğini belirterek, "Merkezimiz tam donanımlıdır. Tesiste 2 bin 500 metre sabit klamensli telesiyej sistemi var. Bu sistem saatte bin kişiyi taşıyabiliryor. Ayrıca sosyal tesis sıkıntımız yok. Kayakseverlerimiz tatillerini burada geçirebilirler. 40 yataklı otelimiz mevcut. Kayak takımlarımız var. Burada kayak yapmak için her türlü imkanı sunuyoruz. Tesiste zorluk derecesine göre çocuk, acemi, kadın ve profesyoneller için ayrı pistler oluşturduk" dedi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Özcan ÇİRİŞ/ BİTLİS, (DHA)-

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bitlis'te Kayakseverler Nemrut'a Akın Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement