Bitlis'te Terör Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Bitlis'te Terör Operasyonu

Bitlis\'te Terör Operasyonu

Bitlis'te terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda örgütün sözde Güroymak sorumlusu etkisiz hale getirildi, bir terörist yakalandı.

12.10.2016 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'te terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda örgütün sözde Güroymak sorumlusu etkisiz hale getirildi, bir terörist yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamada, Jandarma Bölge Komutanlığı ekiplerince 11 Ekim günü saat 22.30 sıralarında Güroymak ilçesinin Bölmedere köyü kırsalında "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Adem Özen-17" operasyonu gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Operasyonda Güroymak İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanındaki Bölmedere köyü kırsalında 2 kişilik bölücü terör örgütü mensubuyla sağlanan temas neticesinde, Güroymak sorumlusu olan bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiş, bir terörist ise yaralı olarak ele geçirilmiştir. Bu örgüt mensuplarıyla beraber M-16 piyade tüfeği, kalaşnikof, tabanca ve 4 el bombası ele geçirilmiştir."

Açıklamada ayrıca güvenlik güçlerinin bölge halkının da desteğiyle, huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla il genelinde teröristlerle kararlılıkla mücadeleye devam edeceği vurgulandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bitlis'te Terör Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement