Bitlis'te Uyuşturucu ve Kaçak Sigara Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Bitlis'te Uyuşturucu ve Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Bitlis'te polisin yol kontrolü sırasında durdurduğu iki araçtaki yolcular üzerinde 1 kilo metamfetamin ile 437 gram eroin ele geçirildi.

11.04.2015 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'te polisin yol kontrolü sırasında durdurduğu iki araçtaki yolcular üzerinde 1 kilo metamfetamin ile 437 gram eroin ele geçirildi. Bir TIR'ın dorsesinde yapılan aramada ise 198 bin 120 paket kaçak sigara bulundu. Uyuşuturucu ile ilgili gözaltına alınan 4 kişi tutuklanırken, kaçak sigara ile ilgili de TIR sürücüsü gözaltına alındı.

Yol kontrollerinde ele geçirilen uyuşturucu ve kaçak sigaralarla ilgili Bitlis Valiliği tarafından yazılı açıklama yapıldı. 9 Nisan'da Bitlis Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan bir yolcu otobüsü kontrol amacıyla durdurularak arama yapıldı. Şüphe üzerine araçta yolcu olarak seyahat eden E.A ve C.A.'nın üzerlerinde ve bagajlarında yapılan aramalarda, E.A.'nın cüzdan ile bagajında bulunan şampuan kutuları içerisine 437 gram eroin ele geçirildi. Aynı gün Diyarbakır istikametine gitmekte bir otomobil de aynı noktada durdurularak arama yapıldı. Yine şüphe üzerine araçta yolcu olarak bulunan N.Ç.'nin üzerinde yapılan aramalarda ise bel kısmına sarılı vaziyette 1 kilo metamfetamin maddesi ele geçirildi. Eroin ve metamfetamin ile ilgili gözaltına alınan 4 kişi, uyuşturucu madde ticareti yapmak, bulundurmak ve nakletmek suçundan çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Bu arada, polisin yine kontrol noktasında durdurduğu bir TIR'da yapılan aramalarda ise TIR'ın dorsesi içerisinde bulunan karpuz dolu kolilerin altına ve dorsenin ön kısmına saklanmış koliler içerisinden 198 bin 20 paket kaçak sigara ele geçirildi. TIR sürücüsüü M.C. gözaltına alındı. - Bitlis

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bitlis'te Uyuşturucu ve Kaçak Sigara Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • DEVLET VE VATAN SEVER: İyi ğüzek de Tatvan da yapılan tefeçilik suçunun özerinede gidebilsenise, Hallen eskisin den daha çok yapılıyor, ALLAH T. C. tı devletinin şevallini vemesin, Hiç bir zaman. 0 0 Yanıtla

Advertisement