Sezai Cingöz Bıyıkları ile Seçimlere Renk Katıyor - Son Dakika
Güncel

Sezai Cingöz Bıyıkları ile Seçimlere Renk Katıyor

Amasya'nın Taşova ilçesinde il genel meclisi üyeliğine adaylığını koyan Sezai Cingöz, 1 metrelik bıyıkları ile seçim çalışmalarında dikkati çekiyor.

18.03.2014 11:20  Güncelleme: 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEVFİK ÖZTÜRK - Amasya'nın Taşova ilçesinde il genel meclisi üyeliğine üçüncü kez adaylığını koyan Sezai Cingöz, bir metrelik bıyıkları ile seçim çalışmalarında dikkati çekiyor.

Evli ve 4 çocuk babası Sezai Cingöz,  AA muhabirine yaptığı açıklamada, bıyıklarının yaptığı işe engel olmadığını belirterek, iki dönemdir MHP'den il genel meclisi üyeliği yaptığını, bu göreve 30 Mart yerel seçimlerinde üçüncü kez aday olduğunu belirtti.

Bıyıklarını yaklaşık 10 yıl önce büyütmeye başladığını anlatan Cingöz, bu durumun zamanla alışkanlığa döndüğünü belirterek, bıyıklarının ailesi ve toplum tarafından da beğenilip kabul gördüğünü ifade etti.

Bıyıklarının kendisine yakıştığını, kendisiyle bir bütün haline geldiğini anlatan Cingöz, "Geçtiğimiz yıllarda bıyıklarımın uzunluğu 130 santimetreye kadar ulaşmıştı ancak son yıllarda bir miktar kısaldı. Bıyıklarıma her gün bir çocuğa bakar gibi özenle bakım yapıyorum. Yıkayıp taradığım hatta fön yaptırdığım bıyıklarıma daha sonra jöle ile şekil veriyorum" dedi.

"Bıyıklarımın gerçek mi yoksa takma mı olduğunu merak ediyorlar"

Bıyıkları sayesinde insanların kendisine ilgi gösterdiğini, bu durumdan da memnun olduğunu dile getiren Cingöz, "Özellikle beni tanımayanlar ve çocuklar bıyıklarıma büyük ilgi gösteriyor. Taşova dışında bir yere gittiğimde insanlarda merak uyandırıyorum. Bıyıklarımın gerçek mi yoksa takma mı olduğunu merak ediyorlar. Elleriyle kontrol etmek isteyenler oluyor. İnsanlar ilginç bulduğundan benimle fotoğraf çektirmek de istiyor" diye konuştu.

Akaryakıt işletmeciliği yapan Cingöz, eşinin bıyık uzatma merakını ilk zamanlar garipsediğini ancak ilerleyen zamanda onun da alıştığını kaydetti. Bıyıklarını kesmeyi düşünmediğini vurgulayan Cingöz, "Bıyıklarımı kesmeyi hiç düşünmüyorum. Benzin de yakmıyor mazot da" ifadesini kullandı.

Sezai Cingöz Bıyıkları ile Seçimlere Renk Katıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sezai Cingöz Bıyıkları ile Seçimlere Renk Katıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement