Bıyıklı, DSİ'deki İşçi Alımına Tepki Gösterdi - Son Dakika
Yerel

Bıyıklı, DSİ'deki İşçi Alımına Tepki Gösterdi

CHP Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Muzaffer Bıyıklı, Devlet Su İşleri 23. Bölge Müdürlüğüne 2 işçi alımına tepki gösterdi.

19.02.2014 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Muzaffer Bıyıklı, Devlet Su İşleri 23. Bölge Müdürlüğüne 2 işçi alımına tepki gösterdi.

Bıyıklı, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: "DSİ Kastamonu Bölge Müdürlüğüne 2 işçi alımı ile ilgili basınımızda bu hafta yer alan haber, Kastamonu'ya yapılan haksızlığı ve iktidarın kadrolaşmada ne kadar pervasız davrandığını göstermesi açısından ilginç ve düşündürücüdür. Yaptığımız araştırmalardan edindiğimiz bilgilere göre, DSİ Bölge Müdürlüğü'ne alınacak 2 işçi için iki koşul vardır: Kastamonulu olmak ve KPSS'ye girmiş olmak. İş için başvuruda bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun iki hemşerisi Kastamonu'da bir adreste misafir olarak ikamet ediyor gösterilmiş; KPSS puanları iş için Kastamonu'dan başvuran 3 kişiden az olmasına karşın mülakatta kazanarak işe alınmışlardır.

Kastamonu'da neredeyse her ailede bir işsiz varken Kastamonuluların alınacağı bir işe Bakan kontenjanı ile dışarıdan işçi alınması Kastamonululara saygısızlıktır ve haksızlıktır. Ne yazık ki İktidar partisinin il yöneticileri ve yetkililer bu haksızlığa karşı çıkamamışlardır. Cumhuriyet Halk Partisi olarak olayın takipçisi olacağımızı değerli Kastamonululara saygı ile duyururuz" - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bıyıklı, DSİ'deki İşçi Alımına Tepki Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • para ,,,,lel: onlar müslüman ..öyle bişey yapmazlar ..onların kpss puanları okunmuştur..yamur çok yağıyor kırık barajına gerek yok diyenler den fazla bişey beklenmez..şimdide yağmıyor dua etsinlerde bizide kurtarsınlar.. 1 0 Yanıtla

Advertisement