"Bizi Astsubaylar Tutuklamasın" Diyen Albaya, "Ağzını da Bantlayın" Yanıtı - Son Dakika
Güncel

"Bizi Astsubaylar Tutuklamasın" Diyen Albaya, "Ağzını da Bantlayın" Yanıtı

15 Temmuz gecesi, darbe girişiminin başarısız olmasıyla teslim olan bir darbeci albayın 'Bizi astsubaylar tutuklamasın' sözüne başka bir komutan tokat gibi cevap verdi.

03.10.2016 12:54  Güncelleme: 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Etimesgut Zırhlı Birlikler'de bulunan darbeci askerlerin teslim olma anına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. İnternete yüklenen videoda, askerlerin komutanlık binasındaki darbeci üst rütbeli komutanlara yönelik yaptığı operasyonun görüntüleri yer alıyor.

"ALBAYIN AĞZINI DA BANTLAYIN"

Ankara Etimesgut Zırhlı Birlikleri'nde teslim olan general ve hemen yanındaki albaya plastik kelepçeyi bir astsubay takıyor. Görüntülerde albayın "Mümkün olursa bizi rütbemize uygun kişiler tutuklarsa sizler kelepçeleyin. Astsubaya yaptırmayın" dediği görülüyor. Albaya cevap ise şöyle geliyor: "Albayın ağzını da bağlayın."

"Bizi Astsubaylar Tutuklamasın" Diyen Albaya, "Ağzını da Bantlayın" Yanıtı

Son Dakika Güncel 'Bizi Astsubaylar Tutuklamasın' Diyen Albaya, 'Ağzını da Bantlayın' Yanıtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Özdemir Manavoğlu, AESOB'u ziyaret etti
    16:51 Özdemir Manavoğlu, AESOB'u ziyaret etti

    Cumhur İttifakı'nın Muratpaşa Belediye Başkan adayı Özdemir Manavoğlu, AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve oda başkanlarıyla bir araya gelerek, Muratpaşa için hayata geçireceği projeleri anlattı. Manavoğlu, esnaf ve sanatkarların sorunlarını dinledi ve Muratpaşa'nın hak ettiği değere gelmesi için mücadele ettiklerini belirtti. AESOB Başkanı Dere de ziyaretten memnuniyetini dile getirdi.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır ile Astronot Alper Gezeravcı Afyonkarahisar'da öğrencilerle buluştu
    16:50 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır ile Astronot Alper Gezeravcı Afyonkarahisar'da öğrencilerle buluştu

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, Afyonkarahisar'da üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Bir öğrencinin 'Sen Alper misin' sorusuna Bakan Kacır, 'Bende astronot tipi var mı' diyerek gülümsedi. Astronot Alper Gezeravcı da etkinlikte yer aldı ve fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı. Bakan Kacır, öğrencilere TOGG'un maketini hediye etti.

  • Türk Kızılayı, Irak'ta yerinden edilmiş ailelere yardım sağlıyor
    16:49 Türk Kızılayı, Irak'ta yerinden edilmiş ailelere yardım sağlıyor

    Türk Kızılay, ramazan yardımları kapsamında Irak'ın Erbil kentinde bulunan Herşem Kampı'nda kalan yerinden edilmiş 250 aileye gıda, giyim ve ekmek yardımı gerçekleştirdi. Türk Kızılayın Irak Delegasyon Başkan Vekili Eray Akkaya, ramazan boyunca 5 bin aileye yardımların devam edeceğini açıkladı.

  • Deepfake Teknolojisi Seçim Kampanyalarında Kullanılıyor
    16:47 Deepfake Teknolojisi Seçim Kampanyalarında Kullanılıyor

    Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Murat Kırık, Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay'da büyükşehir adaylığını geri çektiğini açıkladığı Gökhan Zan'la ilgili 'deepfake' iddialarına ilişkin, 'Artık bundan sonra sesler görüntüler gerçek bile olsa 'deepfake' deyip işinden içinden çıkılabilme durumu söz konusu olabiliyor.' dedi. Kırık, yapay zekanın gelişimiyle deepfake teknolojisinin ortaya çıktığını ve bu teknolojinin seçim kampanyalarında kullanıldığını anlattı.

  • Başkan Başdeğirmen, Halk Otobüsleri Kooperatifi'ni ziyaret etti
    16:47 Başkan Başdeğirmen, Halk Otobüsleri Kooperatifi'ni ziyaret etti

    Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, S.S. 18 Nolu Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, kooperatif esnafı ve şoförleri ziyaret etti. Başkan Başdeğirmen, 65 yaş ve üstü vatandaşların halk otobüslerinden ücretsiz yararlanması uygulamasının 31 Mart'tan sonra da devam edeceğini belirtti.

  • Niğde Belediyespor Yönetimi TFF Kararlarını Eleştirdi
    16:46 Niğde Belediyespor Yönetimi TFF Kararlarını Eleştirdi

    Niğde Belediyespor yönetimi, seyircisiz maç cezasının haksız olduğunu belirterek TFF'yi eleştirdi. Başkan Atilla Tasalı, rakipleri Akşehirspor'a verilen 3 puanın masa başında verildiğini söyledi. Futbol Şube Direktörü İdris Gündoğan ise bir lobi olduğunu iddia ederek yetkilileri göreve davet etti.

  • DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan: Kürt olanlar JİTEM ittifakıyla iş tutmazlar
    16:44 DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan: Kürt olanlar JİTEM ittifakıyla iş tutmazlar

    DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Kars Digor'da yaptığı konuşmada, Kürt olanların JİTEM ittifakıyla iş tutmadığını belirtti.

  • Standart Altının Kilogram Fiyatı 2 Milyon 416 Bin Liraya Çıktı
    16:43 Standart Altının Kilogram Fiyatı 2 Milyon 416 Bin Liraya Çıktı

    Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 416 bin liraya yükseldi. Altın piyasasında en düşük 2 milyon 264 bin lira, en yüksek 2 milyon 420 bin lira olan standart altının kilogram fiyatı, gün sonunda yüzde 0,3 artarak 2 milyon 416 bin lira oldu. KMKTP'de altın işlem hacmi 2 milyar 416 milyon 736 bin 884,50 lira olarak gerçekleşti. Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar arasında Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türkiye İş Bankası, Ahlatcı Metal Rafineri, Uğuras Kıymetli Madenler ve Ziraat Bankası yer aldı.

  • Diyarbakır Anneleri, HDP İl Binası Önünde Oturma Eylemini Sürdürüyor
    16:43 Diyarbakır Anneleri, HDP İl Binası Önünde Oturma Eylemini Sürdürüyor

    Diyarbakır anneleri, dağa kaçırılan çocukları için eski HDP il binası önündeki oturma eylemini 1669'uncu gününde sürdürüyor. Ellerinde çocuklarının fotoğrafıyla bekleyişini sürdüren anneler, evlatlarını almadan gitmeyeceklerini ve eylemlerinden vazgeçmeyeceklerini belirtiyor.

  • CHP'li Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel Belevi'de Miting Yaptı
    16:43 CHP'li Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel Belevi'de Miting Yaptı

    Yeni dönemde tekrar aday gösterilen CHP'li Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Belevi'de miting yaptı. Sengel, "5 yıl boyunca elimizden geldiğince çaba sarf ettik. Az konuştuk, çok çalıştık. Biz yine az konuşmaya, çok çalışmaya devam edeceğiz. Pazar günü hepinize emanetiz" dedi.


Advertisement