Bizim Defterimizde 16 Nisan Tarihine Kadar 'Hayır' Yok" - Son Dakika
Güncel

Bizim Defterimizde 16 Nisan Tarihine Kadar 'Hayır' Yok"

Bizim Defterimizde 16 Nisan Tarihine Kadar \'Hayır\' Yok"

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "İnşallah 16 Nisan'da güçlü bir eveti sandıklardan hep beraber çıkaracağız. Bizim defterimizde 16 Nisan tarihine kadar 'hayır' yok. Bütün cümlelerimizin başı da ortası da sonu da 'evet' olacak" dedi.

18.02.2017 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "İnşallah 16 Nisan'da güçlü bir eveti sandıklardan hep beraber çıkaracağız. Bizim defterimizde 16 Nisan tarihine kadar 'hayır' yok. Bütün cümlelerimizin başı da ortası da sonu da 'evet' olacak" dedi. Bakan Ağbal, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ı ziyaret ettikten sonra AK Parti Adana İl Başkanlığı'na giderek partilileriyle buluştu.

Şanlıurfa'daki terör saldırısını lanetleyerek sözlerine başlayan Bakan Ağbal, 16 Nisan'da yapılacak referandum sürecinden güzel neticeler alacaklarını söyledi.

Referandumdan sonra Türkiye'nin önünün açılacağını kaydeden Ağbal, 'evet' sonucu için kapı kapı, mahalle mahalle dolaşılarak değişecek anayasa maddelerinin vatandaşlara anlatılacağını ifade etti.

Bakan Ağbal, Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini hatırlatarak şunları söyledi:

"Türkiye için siyasi tarihimizde adeta bir kırılma, bir eşik niteliğinde bir referanduma gidiyoruz. Türkiye'nin önü açılsın, büyüsün istiyoruz. Türkiye kalkınsın istiyoruz. Çocuklarımız için daha güzel yarınlar, daha güzel gelecekler istiyoruz. Teşkilatı olarak üzerimize düşen temel vazife, hükumet olarak meclisimizin de kabul ettiği bir referanduma giden süreç var. Vatandaşımızın da ne zaman sandık önüne konulsa, ne zaman ülkenin önünü açacak bir teklif olsa bu millet bugüne kadar hiç hayır demedi. Hep evet dedi. Dolayısıyla inşallah 16 Nisan'da güçlü bir eveti sandıklardan hep beraber çıkaracağız. Bizim defterimizde 16 Nisan tarihine kadar hayır yok. Bütün cümlelerimizin başı da ortası da sonu da evet olacak."

Maliye Bakanı Naci Ağbal AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinin ardından El-Bab şehitleri Piyade Uzman Çavuş Gökhan Kılıç ve Teknik Uzman Onbaşı Emre Mücahit Topal'ın ailelerini evlerinde ziyaret etti.

(Nuri Pir - Umutcan İşledici/ İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bizim Defterimizde 16 Nisan Tarihine Kadar 'Hayır' Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu
    18:51 İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu

    İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te yerel seçim çalışmaları kapsamında Söğüt, Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerinde esnafı ziyaret etti. Vural, vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve hayırlı kazançlar diledi. Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, İYİ Parti olarak seçimlerde vatandaşlara alternatif oluşturduklarını ve milletin iradesinin tespiti için yapıldığını belirtti.

  • Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı
    18:48 Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na bugün itibarıyla 6 bin 299 çiftin başvurduğunu belirterek, başvuruların değerlendirildiğini ve olumlu sonuçlanan çiftlerin evlilik öncesi eğitimlere alındığını söyledi. Ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına yönelik 8 bin personel alımının Nisan ayı içerisinde gerçekleştirileceği açıklandı.

  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.


Advertisement