Bizim İçin Her Gün Anneler Günü - Son Dakika
Yerel

Bizim İçin Her Gün Anneler Günü

Bizim İçin Her Gün Anneler Günü

Talas Belediyesi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen programda Talaslı annelerin günleri kutlandı.

10.05.2014 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Talas Belediyesi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen programda Talaslı annelerin günleri kutlandı. Türküler ve şiirlerle duygu dolu programda konuşan Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Bizim için her gün anneler günü" dedi.

Nevin Akyurt Kadın Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, eşi Emel Palancıoğlu, Kadın Meclisi Başkanı Zübeyde Özgen, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Suna Çakır, meclis üyeleri ve Talaslı kadınlar katıldı. Programa anneler için okunan şiirlerin slayt gösterimiyle başlandı. Şiirden duygulanan kadınlar gözyaşlarını tutamadı.

Daha sonra kürsüye gelen Başkan Mustafa Palancıoğlu, kadınlara yönelik yapacakları projeleri anlatarak, "İlk yapacağımız projelerden biri her mahalleye kapalı çocuk parkları inşallah" dedi. Toplumun her kesimine yönelik projelerinin bulunduğunu kaydeden Başkan Palancıoğlu, "Gençlerimiz ve çocuklarımızla ilgili projelerimizi de hayata geçirdiğimizde Talas çok daha nitelikli olacak. Aslında yurtdışında çocuklar annelerini yılda birkaç kez görebildiği için anneler günü yapılmış. Yılda bir gün dahi olsa annemi babamı göreyim diye düşünülmüş. Oysa ülkemizde bizler annemizi babamızı her zaman görürüz. Annemi bir hafta aramasam bana küser. Bu yüzden millet olarak bizde aile yapısı çok güçlüdür. Bizim için her gün anneler günü. Biz bu vesileyle sizlerle bir araya geldik. Hepinizin anneler gününü kutluyorum. Annelerimize sağlık, hayırlı eş, hayırlı evlatlar diliyorum" diye konuştu.

Başkan Palancıoğlu'nun konuşmasından sonra çocuklar annelerine yazdıkları şiirleri okudu, türküleri söyledi. Duygu dolu türküler dinleyenler tarafından alkışlarla desteklendi. Programda Başkan Palancıoğlu eşi Emel Palancıoğlu'na karanfil verirken, engelli annesine de bir demek çiçek hediye etti. Program diğer annelere de çiçek ve çeşitli hediyeler verilmesiyle sona erdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bizim İçin Her Gün Anneler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement