BJK Balıkesir Maç Özeti (2-2) Beşiktaş'tan Önemli Puan Kaybı - Son Dakika
Soğuk Haber

BJK Balıkesir Maç Özeti (2-2) Beşiktaş'tan Önemli Puan Kaybı

BJK Balıkesir Maç Özeti (2-2) Beşiktaş\'tan Önemli Puan Kaybı

Beşiktaş 2 Balıkesirspor 2 maç özeti ve golleri . Beşiktaş Balıkesirspor karşısında çok önemli 3 puan kaybetti. Düşme hattında zor günler geçiren rakibi karşısında 1 puanı zor kurtaran Beşiktaş zirve yolunda yara aldı. Maçın geniş özetini izlemek için ilgili bağlantıları haberimizde bulabilirsiniz.

02.03.2015 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş 2 Balıkesirspor 2 maç özeti ve golleri. Beşiktaş Liverpool zaferi sonrası hiç hesapta olmayan bir puan kaybı yaşadı. Düşme hattında yer alan ve zor günler geçiren Balıkesirspor karşısında 2-1 önde götürdüğü karşılaşmada son dakikalarda kalesinde gördüğü penaltı golüne engel olamayan Siyah Beyazlı ekip sahadan 1 puanla ayrıldı.

BEŞİKTAŞ KAÇTI BALIKESİR KOVALADI

Beşiktaş Balıkesirspor maçında ilk gol Kartal'dan geldi. Gökhan'ın sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği top Balıkesirli oyuncunun eline çarpınca karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya yardımcısının da uyarısıyla penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Demba Ba kaleciyi ve topu farklı köşelere gönderdi.

Balıkesirspor bu gole Ermin Zec ile karşılık verdi. Ceza sahasından atılan şut savunmaya çarptı ve Ermin Zec'in önünde kaldı. Zec kariyerindeki en kolay gollerden birini attı ve maça tekrar eşitlik geldi. Beşiktaş golden sonra rakip kalede ataklarını sıklaştırdı ve sol bek oyuncusu Opare'nin şık golüyle tekrar öne geçti. (2-1)

SON SÖZÜ BALIKESİR SÖYLEDİ

Balıkesirspor'un gol için yüklendiği dakikalarda Gökhan Töre Berkan'ı düşürdü ve karşılaşmanın hakemi tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına Balıkesirspor'un en kariyerli oyuncusu Vargas geçti ve maçın skorunu belirleyen golü kaydetti. (2-2)

FRANCO SERCAN'A YETİŞEMEDİ

Son dakikalarda Beşiktaş kalesi çok büyük bir tehlikeyi atlattı. Balıkesirspor'un süretli futbolcusu Sercan önüne atılan topa çok iyi hareketlendi. Sercan Yıldırım Franco'nun gerisinde olmasına rağmen bu oyuncuyu geçerek gol pozisyonuna girmeye çalıştı ancak Franco rakibini tutup düşürünce Halis Özkahya kırmızı kartla Beşiktaş'ı 10 kişi bıraktı. Ceza sahasının hemen önünden kazanılan serbest vuruşu Vargas kullandı ve topu direğe nişanladı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Beşiktaş Balıkesirspor mücadelesinde taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı.



Son Dakika Soğuk Haber BJK Balıkesir Maç Özeti (2-2) Beşiktaş'tan Önemli Puan Kaybı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement