BKM ile UBER'den "Bay Bay Nakit" iş birliği! - Son Dakika
Güncel

BKM ile UBER'den "Bay Bay Nakit" iş birliği!

BKM ile UBER\'den "Bay Bay Nakit" iş birliği!

UBER ve "Nakitsiz Toplum" vizyonuyla bilinçlendirme çalışmaları yürüten BKM (Bankalarası Kart Merkezi), yaptıkları iş birliğiyle Uber kullanıcılarını ulaşımda kredi kartı kullanımına davet ediyor.

07.12.2016 14:03  Güncelleme: 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İş birliği kapsamında daha önce Uber yolculuğunu nakit ödemiş olan kullanıcılar, Uber hesaplarına kredi kartı ödeme seçeneğini ekledikten sonraki ilk yolculuklarını BKM desteğiyle ücretsiz yapabilecek.

"Nakitsiz Toplum" hedefine yönelik faaliyetler yürüten BKM (Bankalararası Kart Merkezi) ile şehirleri teknolojik servisleriyle hareket ettiren Uber, ulaşımda kredi kartı kullanımını teşvik etmek için iş birliğine gitti. Uber kullanıcılarına 'Bay Bay Nakit' çağrısı yapılan iş birliği kapsamında Uber, ödeme seçeneği olarak nakitten kredi kartına geçiş yapan kullanıcılarına BKM desteğiyle ücretsiz yolculuk imkânı sunacak.

UBER kullanımlarında nakit ödemeyi tercih etmiş olan ve kampanyaya dahil edilen Uber kullanıcılarının hesaplarına "baybaynakit" promosyon kodunu tanımlaması ve ödeme yöntemlerini kredi kartı olarak seçmeleri yeterli oluyor. Kullanıcılar bu adımın ardından, BKM desteğiyle, 30 TL'ye kadar ücretsiz bir uberXL yolculuğu yapabilecekler. Böylelikle şehir içi ulaşımlarını kredi kartlarıyla kolayca yapabilecekler.
UBER hesabınıza kredi kartı seçeneği eklemek çok kolay!

1. Uber'i açın ve sol üst köşedeki menüden "Ödeme" seçeneğini seçin
2. "Ödeme Ekle" tuşuna basın, kredi kartınızı tarayın veya bilgileri kendiniz ekleyin
3. Kaydet tuşuna basın

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BKM ile UBER'den 'Bay Bay Nakit' iş birliği! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement