Blackberry, Hala Niye Telefon Yaptığını Açıkladı - Son Dakika
Teknoloji

Blackberry, Hala Niye Telefon Yaptığını Açıkladı

Blackberry, Hala Niye Telefon Yaptığını Açıkladı

Doğru hamlelerle bu sektörde yüksek gelirler elde edilebilir.

30.05.2015 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

BlackBerry CEO'su John Chen, geçtiğimiz günlerde USA TODAY'e bir röportaj verdi ve neden hala telefon üretmeye devam ettiklerini açıkladı.


Biliyorsunuz, son yıllarda BlackBerry'nin telefon satışlarında ciddi düşüşler söz konusu. Son çıkan Passport ve Classic gibi modellerde de istenilen rakamlara erişilememiş, arka arkaya gelen satın alınma söylentilerine bir de Microsoft eklenmişti.


Öte yandan BlackBerry'nin yazılım tarafında çalışmaları oldukça iyi gidiyor. Mesajlaşma uygulamaları ve güvenlik tarafındaki tecrübesiyle övünen firma, önce BBM Messenger'ı diğer işletim sistemlerine uyarlamış, sonrasında da Samsung ile güvenlik anlaşması imzalamıştı.


Ve evet, gelelim telefonlara...


John Chen, rakiplere kıyasla kendi ürettikleri telefonların çok daha güvenli olduğunu, iş adamlarından devlet yönetimlerinde bulunan isimlere kadar birçok kişinin de bu güven sonucu BlackBerry kullandığını belirterek güvenliğin kendileri için ilk sırada geldiğini, böylelikle akıllı telefon kullanımının daha stabil hale geldiğini ve gelir elde edebilmek için bu sektörün iyi bir sektör olduğunu, fırsatların bulunduğunu ekledi.


BlackBerry, son olarak BlackBerry 10 işletim sistemli ilk telefonlarıyla ülkemizde boy göstermişti. Şu an BlackBerry'nin ülkemizde resmi bir çalışmasının olmadığını hatırlatalım.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Blackberry, Hala Niye Telefon Yaptığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement