Blackberry, Her Yıl Bir Tane Sıradışı Telefon Çıkaracak - Son Dakika
Teknoloji

Blackberry, Her Yıl Bir Tane Sıradışı Telefon Çıkaracak

Blackberry, Her Yıl Bir Tane Sıradışı Telefon Çıkaracak

BlackBerry'nin yeni ürünü Passport'a güzel bir ilgi var.

30.09.2014 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

BlackBerry tarafında son zamanlarda güzel şeyler yaşanıyor diyebiliriz. Firmanın son dönemdeki dikkat çekici ürünü olan Passport, geçtiğimiz günlerde Amerika'da satışa sunuldu ve çıktığı gibi 200 bin satarak firmanın yüzünü güldürdü. Tamam, birçok markayla kıyaslandığında bu rakam belki de az görülebilir. Ancak BlackBerry'nin toparlanma sürecinde olduğunu göz alırsak, olumlu bir işaret olduğu da açık.


BlackBerry'nin 4.5 inç kare ekran ve fiziksel tuş takımına yer verdiği bu "kare" akıllı telefonu, hem görünüş hem de kullanılabilirlik açısından diğer akıllı telefonlardan rahatlıkla ayrılıyor. Bazı kullanıcılar için "ilginç" olarak nitelendirilen Passport, mesajlaşmayı sevenler için iyi bir çözüm olabilir, her neyse...


BlacBerry, Passport ile denediği bu sıradışı çizgiyi devam ettirmeye kararlı. BlackBerry yetkililerinin Routers'a yaptığı açıklamalara bakılırsa firma, her yıl en az bir tane sıradışı ürün üretmeyi ve kullanıcılara sunmayı planlıyor. Ek olarak BlackBerry, tek elle rahatlıkla kullanılabilen bir telefon modeli üzerinde çalıştığını da ekledi. Ancak henüz detay vermedi.


Siz, 4.5 inç kare ekranlı ve fiziksel klavyeye sahip Passport'u denemek ister miydiniz?



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Blackberry, Her Yıl Bir Tane Sıradışı Telefon Çıkaracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement